S.a uyku tutmadı
Yarın 7.30 da dersim var o saate ders mi konur ya şafak operasyonu mu bu fuhuş baskını mı

Hayırlı işler panpa.Gönlüne göre olsun her şey.Eh şükür valla nolsun boş boş oturuyom. Yarın bi Kosifleri yada Mengerleri bi ziyaret etsem mi diye düşünüyorum.
1-0 yenildim awkAdamsın panpa taktik yok bam bam.
As kardeşim. Olur öyle arada birazdan gelir uykun.S.a uyku tutmadıYarın 7.30 da dersim var
Amin kardeşim cümlemizin gönlünr göre olsun.Hayırlı işler panpa.Gönlüne göre olsun her şey.
Valla iyi geleceğini bilsem... @alfhonso @maximaorhanAman abi hasta masta olma yav. Hemen bi pekmez bi nane limon yap kendine iyi gelir.
İçime bi manda kasa Mercedes oturdu sanki pffAs kardeşim. Olur öyle arada birazdan gelir uykun.
Abi gani gani şifa olsun.Valla iyi geleceğini bilsem... @alfhonso @maximaorhan
zencefilli mencefilli tarçınlı bişeyli bi çay yaptı valide sağolsun, yüzümü ekşiterek şifa niyetine tükettim ama gidişat fena.
Biz teşekkür ederiz yeğen ne demekyeni ödül almışım. benim mesajlarımı 500 kere beğenen herkese teşekkür ederim
Rica ederim kardeşim ücreti hesaba ne zaman geçersin?yeni ödül almışım. benim mesajlarımı 500 kere beğenen herkese teşekkür ederim
Bugün çarşambaydı de mi reis?Rica ederim kardeşim ücreti hesaba ne zaman geçersin?
borçlu çıkarsın orhanRica ederim kardeşim ücreti hesaba ne zaman geçersin?
Eidir bea şükür nossunn takılıyoz sn nabtın ?@alfhonso abi sen nabtın hayat nasıl ?
bahsettıgın ılk kısımla ılgılı hıc hız kesmedık cunku genelde gemının yanında gıden yunusları köprü üstünden gorebılmek cok zor ama ımkansız degıl elınde durbun varsa bır sekılde fark edebılıyorsun ama etd ve eta mız var yanı kalkıs ve varıs saatlerımızden dolayı genelde hız kesmıyoruz ıkıncı kısım ıle bunun cevabını ben bıle bılmıyorum kımısı dogru dıyor kımısı yalan@pulusoglu gemilerin yunus ile karşılaştığında hızını azaltma muhabbeti doğru mu ya yunuslar intihar falan ediyomus diyolar
Aga, son ayım perişan geçti. Hem başka şehire taşındık hem işi değiştirdik. İş güç, boş zamanda tadilat ve taşıma derken foruma takılmaya pek zaman kalmadı. Yılbaşı gecesi yorgunluktan 22.30 da yattım be ya...Bah hele bah bah nerdeyse hiç yazmayan bile ödüle geliyor yav(şaka yapıyorum hocam ciddi sanmayında)
Evet bugün 25 Ocak 2017 Çarşamba.Bugün çarşambaydı de mi reis?
Diyosunnnnborçlu çıkarsın orhan![]()
abi sana gelene kadar diğer arkadaşlara gitti. ben sana 29 şubatta hesabına geçirecemRica ederim kardeşim ücreti hesaba ne zaman geçersin?