ulan ceyhun aklıma arabası ıle sey yapan adam geldı bak kızmada delı guluyorum su an gozumden yas geldı yemınlenO günleri görürmuyuz be abi. Sanırım arabalar ile evlenecem. Show TV Anahaber de arabası evlendi diye cikarirlarsa şaşırmayın.

ulan ceyhun aklıma arabası ıle sey yapan adam geldı bak kızmada delı guluyorum su an gozumden yas geldı yemınlenO günleri görürmuyuz be abi. Sanırım arabalar ile evlenecem. Show TV Anahaber de arabası evlendi diye cikarirlarsa şaşırmayın.
O günleri görürmuyuz be abi. Sanırım arabalar ile evlenecem. Show TV Anahaber de arabası evlendi diye cikarirlarsa şaşırmayın.
Evin içinde olduğunu kim söyledi olm teras balkon ne güne duruyo
Saka bi yana almam ya evde ufaklık var o sıkıntı![]()
ulan ceyhun aklıma arabası ıle sey yapan adam geldı bak kızmada delı guluyorum su an gozumden yas geldı yemınlen![]()
bu cocuk efsane youtube a marul kafa yaz delı eglenıyorumBu ne böyle ahahahahahagsggsh
Bu nedir yaaaaa![]()
fazla güldürdübu cocuk efsane youtube a marul kafa yaz delı eglenıyorum
Bu ne böyle ahahahahahagsggsh
Kucagımda çocuk kapımda Alhambra görebilirsin ama önce kızı bulmamız gerek.haydaaa ceyhun asdfasdfasf
Olm 15 sene sonra olurda yine böyle bi ortamda denkgelirsek kucağında çocukla foto atacağına adım kadar eminim.
sen bu aralar baya geri vites yapıyon mösyö![]()
yeminle bende kahkahayı bastım asdfasdf
Valla gaza getirme beni alırım evin içinde bi foto çeker kaldırırım takımı baksen bu aralar baya geri vites yapıyon mösyö![]()
![]()
Valla gaza getirme beni alırım evin içinde bi foto çeker kaldırırım takımı bak![]()
Kucagımda çocuk kapımda Alahambra görebilirsin ama önce kızı bulmamız gerek.
Neyi ahhahxbxhbsdbshdkaldır![]()
![]()
![]()
![]()
orhan ustunu askılıga asıp kaldıralı cok oldu beyler ustune gelmeyın sımdıkaldır![]()
![]()
![]()
![]()
sen baya yaslısın yanı bu nedır ya ben boyle rakam gormedım hayatımda#olacakolacak sabret olm yav gençsin daha bak bana 28im![]()
Yav ne genci be abi içim 40 40. Valla bu nedir ya okulda dede gibi kalıyom. Herkes zıpır zıpır bi ben ağırım.#olacakolacak sabret olm yav gençsin daha bak bana 28im![]()
Neyi ahhahxbxhbsdbshd
sen baya yaslısın yanı bu nedır ya ben boyle rakam gormedım hayatımda
Yav ne genci be abi içim 40 40. Valla bu nedir ya okulda dede gibi kalıyom. Herkes zıpır zıpır bi ben ağırım.
Gece 3te olm niye uyumuyorum sanıyosunşimdi sen çarşamba 3te dedin ama 15 dk sonra olan 3'te mi öğlen 3te mi bulusacaksınız çapkınorhan![]()
Ben 11 yaşında aşk acısı çekmisim abi ben anlatsam herkes sigara kolisi yakarlan burda film gibi hayatımı anlatmaya başlarsam küçük ibo gibi ağlarsın yürügit 40 yaşındaymış asdfasfd
Lan saat ne ara 3 oldu ben saat 1.30 diye biliyordum sen dedikden sonra saate bi baktım ben şok.Gece 3 olm niye uyumuyorum sanıyosun![]()