Geyik Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hocam adam burayı kendı oyun bahçesi yaptı.hıkmet burada kımle tartısmadı ki ? bız bılmıyormuyduk hıkmet kavurma dıye herkes bagırdı burada. belkıde baska yerden hesaplarıda vardır. cıdden can sıkıyor yanı kendımı ındıana jones fılmınde hıssedıyorum mumya canlanıyor vuruyorum sonra bır tane daha kullerınden doguyor bır adım bıle ılerıye gıtmenın ımkanı yok bır yerden sonrada ınsanın canı sıkılıyor. sonucta kımse burada sılah zoruylada degıl ınsan ne dıyor berker abı gıbı ya ne ugrascam deyıp akıl saglıgı ıcın uzaklasmayı secıyor. bızlerın ufak bole cevresı var zaten forumda buna sız de dahılsınız yaklasık 10 kısı cıvarı .bızlerı belırlı bır whatsapp grubuna alsanızda muhabbetımızı surdururuz lakın ınsan ıstıyorkı bunu forumda yapalım burası senlensın ayakta kalsın. zaten duydugum haberlere gore yakında otopark ıle ılgılı acıklamalar yolda buranında akıbetını az cok tahmın edebılıyorum herkesın ongordugu uzere buranın tıkantıgını goremeyen yoktur dıye dusunuyorum.bızler bu gune kadar forumda kendımızce bırseyler yapmaya calısmıs ıcerıkler paylasıp burayı kendı yerımız edası ıle sahıplenıp bırseylerı degıstırıp burayı gercekten ıyı bır forum halıne getırmek ıcın benı gecın benden daha cok onemseyen sızler sayesınde bana gore burada fark yaratıldı. ama artık berker abıye de hak verıyorum yakında bızımde yapmamız gereken bu olmalı.
Allah razı olsun hocam haklısın. Lakin biraz da bizim umursamaz davranmamız gerekiyor. Yani kavga gürültü çıkarmaya meğilli, insanlara hakaret eden yahut inatla trollük yapan tipleri gerçekten muhattap almadan şikayet etmemiz şart. Biz cevap verdikçe yüz buluyorlar maalesef. Forumun akıbeti hakkında da ne olur bilemiyorum, açıkçası ben sadece forum için buradayım. İnşaallah hayırlısı olur.

2 sene kadar fitness ve body yaptım. 25 kilo kadar vermiştim, sonra vücudu toparladım ama bıraktıktan sonra kiloları geri aldım. Body kadar nankör bir spor yoktur, bırakınca yaptığın her şey gidiyor. Bir de sporla kilo veren insanlar, sporu bıraktıktan sonra çok daha rahat kilo alıyor. Bkz Ben.

2 sene kadar fitness ve body yaptım. 25 kilo kadar vermiştim, sonra vücudu toparladım ama bıraktıktan sonra kiloları geri aldım. Body kadar nankör bir spor yoktur, bırakınca yaptığın her şey gidiyor. Bir de sporla kilo veren insanlar, sporu bıraktıktan sonra çok daha rahat kilo alıyor. Bkz Ben.

Aynen abi, hatta direk yanlardan çıkıyor ki en tehlikelisi o :)) Zonguldakta tanıdık hoca var abi bu konuda oldukça iyi tekrar düşünürsen haberim olsun :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...