Kenblockun hangi kafası oda önemli .kenblock kafalıyım
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kenblockun hangi kafası oda önemli .kenblock kafalıyım
Bu şarkı efso ya. Tam kayışdagının orda XDS'li Passat'ı Sport moda alıp gazlamalık. Burdan pedere selam gönderiyorum ve kelle paça dönüşü en kısa zamanda oraya gazlamak için gitmek istediğimi iletiyorumŞarkı canlı.Arabların tek sevdiğim yanı şu mix'leri.
O tür filmleri seviyorum da bu aksam güya predetination'u izleyecektim gec oldu@maximaorhan Abi valla bilim kurgu filmler dikkatimi çekiyor, çevremde gidenler iyi şeyler söyledi genelde. 1 saatini falan izledim hoşuma gitti. @gtepro Yorumlardada iyi odaklanmak lazım filme falan diyordu, belliki dikkat istiyor bende bi ara verdim kafam toplansın diye![]()
Yok be abi ne geçi ben birazdan Grand Tour a dalacam.O tür filmleri seviyorum da bu aksam güya predetination'u izleyecektim gec oldu![]()
Valla sınavlar sağolsun vakit kavramı kalmadı bendeO tür filmleri seviyorum da bu aksam güya predetination'u izleyecektim gec oldu![]()
Panpa deli ya efsane.Bu şarkı efso ya. Tam kayışdagının orda XDS'li Passat'ı Sport moda alıp gazlamalık. Burdan pedere selam gönderiyorum ve kelle paça dönüşü en kısa zamanda oraya gazlamak için gitmek istediğimi iletiyorum.
Olm bu nasıl bi tür lan böyle cok değişik geldiŞarkı canlı.Arabların tek sevdiğim yanı şu mix'leri.
Nasıl canlı demi abiOlm bu nasıl bi tür lan böyle cok değişik geldi
Çook ahdhahdhaNasıl canlı demi abi