Geyik Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zenfone 2 sorunsuzdur.

hacı zenfone 2de bazı sorunlar var ya, ekranda kronik karıncalanma var mesela baya kullanıcıda rastlanmış bi durum. Ha dersenki dsg gibi kullanıcı hatası o eyvallah kabulüm :D

Lenovoda da mesela yazılım problemi çok duyuyorum. Servisin garanti kapsamı dışında bıraktığını hatta :)

hacı teknoloji şans işi, samsung alıp söven oranı çok daha fazla ama herkeste samsung var :p benim asusta da kronik sorunlar oldu ama mutluyum seviyorum asuscuğumu, sorunsuz istesem gidip 4bin liraya ayfon alırdım
aman bana ıphone deme ya su fıyatlarıyla hıc deme :D samsung da note 7 patlıyordu mesela :D ama su zenfone 2 bendede sorun cıkarınca bıraz sogudum :(

hacı teknoloji şans işi, samsung alıp söven oranı çok daha fazla ama herkeste samsung var :p benim asusta da kronik sorunlar oldu ama mutluyum seviyorum asuscuğumu, sorunsuz istesem gidip 4bin liraya ayfon alırdım

4 bin ne ya çok para[emoji28]Kuzenim 7 almış dikkat et düşürme elinde bir hazine var diyorum sürekli[emoji23][emoji23][emoji23]

Tapatalk kullanılarak sanane benim telefonumdan aracılığıyla gönderildi

cesıtlılık ıyıdır ıphone u 5s te bıraktım zenfone 2 aldım sorunlu bır telefondu sımdı samsung a gectım bır sıkıntı yok. benım ıcın marka onemsız paranın karsılıgını versın yeterlı valla tuketıcıyım ben :D
Bende s3 bozulunca kısa süreli 5s e geçtim. Dayanamadım iphone a gittim Zenfone 2 aldım. Sorunlarına rağmen memnunum:). Yine de serviste düzelse iyi olur. Kaldık 5s e şimdi. İnsanı hayattan soğutur bu 5s. Hani 6 filan olsa bir nebze daha az söverdim ama küçük olunca olmuyor da yav. Her dk sövüyorum. Fakat hakkını yemeyeceğim kamerasını beğendim:D:D.

aman bana ıphone deme ya su fıyatlarıyla hıc deme :D samsung da note 7 patlıyordu mesela :D ama su zenfone 2 bendede sorun cıkarınca bıraz sogudum :(

Hacı samsungun telefonlar patır patır patlıyor kimse senin üreteceğin telefona demiyo ama :p bi iki arızadan ötürü komple telefon birimini eleştiremeyiz ki :)

4 bin ne ya çok para[emoji28]Kuzenim 7 almış dikkat et düşürme elinde bir hazine var diyorum sürekli[emoji23][emoji23][emoji23]

taunus tutuyo elinde haberi yok ey yavrum ey......

Bende s3 bozulunca kısa süreli 5s e geçtim. Dayanamadım iphone a gittim Zenfone 2 aldım. Sorunlarına rağmen memnunum:). Yine de serviste düzelse iyi olur. Kaldık 5s e şimdi. İnsanı hayattan soğutur bu 5s. Hani 6 filan olsa bir nebze daha az söverdim ama küçük olunca olmuyor da yav. Her dk sövüyorum. Fakat hakkını yemeyeceğim kamerasını beğendim:D:D.
zenfone 2 bıraz kronık sorunlu bır telefon maalesef ama ılk bır 8 ayım falan o telefonla cok mutluydum :D

Ben de küçük diye SE istedim bak Allah'ın işine :D

Hacı samsungun telefonlar patır patır patlıyor kimse senin üreteceğin telefona demiyo ama :p bi iki arızadan ötürü komple telefon birimini eleştiremeyiz ki :)

taunus tutuyo elinde haberi yok ey yavrum ey......
dıyor la hatta cıktılar ozur dıledıler dunyadan baya da deger kaybettıler ozur telefonu s8 olacagından bence baya saglam olacaktır

Serviste fatura şart mı? Telefon piyasaya çıkalı zaten 2 yıl bile olmadı. 2 yıllık garanti dolmuş olamaz. Zaten imeisi seri no su vs TR kayıtlı olduğunu gösterir adamlara. Faturasız göndersem bir sorun çıkmaması lazım herhalde???

Hayır degil diye biliyorum. Teleservice den bilgilerinizi girin, kargolayin. Aksi durumda zaten ararlar. Yada aramazlar bir bakmissiniz onarimi yapilmis sekilde geri donmus :)

dıyor la hatta cıktılar ozur dıledıler dunyadan baya da deger kaybettıler ozur telefonu s8 olacagından bence baya saglam olacaktır

kandırıldık dememişler mi....... :p zenfone 3te zenfone 2den sağlam, 4ü daha da sağlam olcaktır. aynı paraya satsalar eleştirebilirsin hacı, samsungda 2500e aldığın özelliği asusta 1600e alıyosun

Hayır degil diye biliyorum. Teleservice den bilgilerinizi girin, kargolayin. Aksi durumda zaten ararlar. Yada aramazlar bir bakmissiniz onarimi yapilmis sekilde geri donmus :)

iki defa gönderdim hiç aramadılar :D bide gelen arıza notunda yazıyo kullanıcıyla telefonda görüşüldü bilgi verildi yazıyo :D

mert sıkıntı çıkmaz dert etme gönder gitsin ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...