Ya ne taksidi ben hallettim o işiOlur olur 4 taksit yapiolarmiymis
Ya ne taksidi ben hallettim o işiOlur olur 4 taksit yapiolarmiymis
Burdayız zaten yav orda da çok konuşmuyoruz.Burası panpa rütbesine erisemeyenlerin yeri oldu yaartık geyikten uzak kalacağız galiba
Bizide unutmayın arada gelin panpalar
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Offf içerisi şampiyonlar ligi gibi efsane muhabbet dönüyor var yaBurası panpa rütbesine erisemeyenlerin yeri oldu yaartık geyikten uzak kalacağız galiba
Bizide unutmayın arada gelin panpalar
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ya nedim abi zaten çok merak ediyorum çatliycam ya biriniz şifresini versin arada bakarımOfff içerisi şampiyonlar ligi gibi efsane muhabbet dönüyor var ya
Ohh beeeBurdayız zaten yav orda da çok konuşmuyoruz.
ceyhunun yalan soledıgını bellı etsekmı cocuga orhan acabaYa ne taksidi ben hallettim o işi
Oldu mu şimdi bu güzel abicimceyhunun yalan soledıgını bellı etsekmı cocuga orhan acaba
ahahah takılıyorum be olurmu oyle seyOldu mu şimdi bu güzel abicim
Üyeler kısmında yazıyor kimde ne rütbe var diye.Forumda kaç tane panpa rütbeli var?
iyidir sen nasılsın ?7 tane panpa neler yapıyolar acaba
adamın gerı kalan vıdeolarına baktım uzuldum ben. hadı buradakı 140i muhabbetı falan uzmuyor benı yetısebılecegım seyler ama herıf cekıyor daımı bır rr veya bugattı yeter yahuBu nasıl bi makinedir arkadaş.
Valla allah arttırsın diyim abi ama 1 2 tane bizede sallasın RR veya GT-R.adamın gerı kalan vıdeolarına baktım uzuldum ben. hadı buradakı 140i muhabbetı falan uzmuyor benı yetısebılecegım seyler ama herıf cekıyor daımı bır rr veya bugattı yeter yahu
editorluk yolu gozuktu sana bencehttp://www.motor1.com/news/134556/volvo-xc90-spy-photos/
Al bakalım buyur burdan yak. Şimdide Volvo'mu kamyonet işine giriyor? Sizce bu XC90 prototipi neyin göstergesi?
editorluk yolu gozuktu sana bence