Her ne kadar geyik testlerinin sonuçlarını belirleyen değişkenlerin standartı konusunda şüphelerim olsa da aramalar kısmında özel olarak başlığını bulamadığım, başka başlıklar altında düzensiz şekilde sohbeti dönen ve otomobil severlerin de izlemekten hoşlandığı geyik testlerinin ve bunlara ait yorumların tek bir başlık altında toplanmasının daha pratik olabileceğine inanarak böyle bir başlığın olması gerektiğini düşündüm. Herkese iyi forumlar
Yeni Honda Civic gerçekten takdiri hak ediyor..
Keşke abisi Fiesta'ya biraz çekseydi demekten kendimi alamıyorum..
Her ne kadar çoğu konuda kendisini yersek de başarılı bir test çıkarmış..
Bir önceki kasa ağırlıktan kaybediyordu, yeni kasada hafiflemeyle gelişme olsa da fazla etkili olmamış gibi gözüküyor.
Son olarak, otopark'ta da haberi yapılan ve bir çok kişinin de ya anlayamadığı ya da yanlış bilgi verdiği test konusunda ufak bir bilgi vereyim. Bu yapılan geyik testi normallerden biraz daha farklı olup, yüklü ağırlıklarla yapılan bir testtir. 68 kmh ile yapılan dönüşte otomobilin ağırlığı yaklaşık 1900 kg civarıdır. Yaylar bu ağırlıkta ciddi dip yaptığı için ağırlığı 130 kg düşürmüşler ve 1770 kg civarı bir ağırlıkla beraber parkuru 76 kmh ile tamamlıyor. Aynı testin pulsar ve toledo versiyonu da mevcut.
Yeni Honda Civic gerçekten takdiri hak ediyor..
Keşke abisi Fiesta'ya biraz çekseydi demekten kendimi alamıyorum..
Her ne kadar çoğu konuda kendisini yersek de başarılı bir test çıkarmış..
Bir önceki kasa ağırlıktan kaybediyordu, yeni kasada hafiflemeyle gelişme olsa da fazla etkili olmamış gibi gözüküyor.
Son olarak, otopark'ta da haberi yapılan ve bir çok kişinin de ya anlayamadığı ya da yanlış bilgi verdiği test konusunda ufak bir bilgi vereyim. Bu yapılan geyik testi normallerden biraz daha farklı olup, yüklü ağırlıklarla yapılan bir testtir. 68 kmh ile yapılan dönüşte otomobilin ağırlığı yaklaşık 1900 kg civarıdır. Yaylar bu ağırlıkta ciddi dip yaptığı için ağırlığı 130 kg düşürmüşler ve 1770 kg civarı bir ağırlıkla beraber parkuru 76 kmh ile tamamlıyor. Aynı testin pulsar ve toledo versiyonu da mevcut.