İlk denemeden sonra 70 görse şükür dedim. Yanıltmadı. ESP'nin daha yoğun çalışması lazım bmw değil ki bu
tutunamayan en yakışıklı araba olabilirSUV'yi bırakın Toyota yapsın, Land Rover yapsın, Amerikalılar yapsın. Yapanlar da kocabaşlardan yapsın, adam gibi bir şey olsun. İtalyanı fransızı hatta almanı bile bulaşmasın bu işe ya
Kaçmaya gerek yok koy frene dururSUV'yi bırakın Toyota yapsın, Land Rover yapsın, Amerikalılar yapsın. Yapanlar da kocabaşlardan yapsın, adam gibi bir şey olsun. İtalyanı fransızı hatta almanı bile bulaşmasın bu işe ya
Muhtemelen çok satacak ve markaya kâr getirecek bir model olsa da şasi dinamikleri açısından markaya ihanet olmuş. Stelvio nere bu nere.SUV'yi bırakın Toyota yapsın, Land Rover yapsın, Amerikalılar yapsın. Yapanlar da kocabaşlardan yapsın, adam gibi bir şey olsun. İtalyanı fransızı hatta almanı bile bulaşmasın bu işe ya
Testi Tonale ile aynı hızda başarıyor, ek olarak esp'yi devreye sokmuyor bile. Testteki araç 1900 kg. Tosun bayağı şaşırttı beni.SUV'yi bırakın Toyota yapsın, Land Rover yapsın, Amerikalılar yapsın. Yapanlar da kocabaşlardan yapsın, adam gibi bir şey olsun. İtalyanı fransızı hatta almanı bile bulaşmasın bu işe ya
SUV'yi bırakın Toyota yapsın, Land Rover yapsın, Amerikalılar yapsın. Yapanlar da kocabaşlardan yapsın, adam gibi bir şey olsun. İtalyanı fransızı hatta almanı bile bulaşmasın bu işe ya
Karpatların Defender'ı. O başka :dDuster, alındı, incindi, küstü ...
Aracın ebatı parkura uygun çevik olsaydı gti logosu alırdı gibi o yüzden olmamış gibi yorumladım. Aile arabasından beklenti düzeyinde iyi iş çıkarmışAracın ebat parkura büyük gelmiş, kendini 208 sanıyor, sala sala geniş geniş manevra yapıyor. O ebatla iyi sonuç çıkarması için çevik olması gerekirdi, olamamış. Ama sapıtıp çıldırmaması da güzel.