Sabunun markasının önemi yok hacı şakir veya duru alırız genelde eve bende hangisi varsa onu kullanıyorumBirde bu kurulama havlusunu ve yıkama eldivenini hangi sabunla elde yıkıyorsunuz ?

Sabunun markasının önemi yok hacı şakir veya duru alırız genelde eve bende hangisi varsa onu kullanıyorumBirde bu kurulama havlusunu ve yıkama eldivenini hangi sabunla elde yıkıyorsunuz ?
Araç en çok yıkarken ve kurularken çizilir. Bu yüzden bu konu hakkında videolar izlemenizi öneririm. Hangi şekillerde,ne kdar baskı uygulamanız gerek vs. Konuları önemli. Belirli bir süre sonra eliniz yatkınlık kazanır. Ondan sonra cila vs işlerine girersiniz zaten böyle böyle başlıyor bu işler artık ondan sonra Allah kerim
Hayırlısı bakalım,birdenbire başladım bu işe biz normalde her hafta yıkamacıda yıkatırdık ama geçen yıkattığımda aracı tam kurlamamışlardı ondan sonra kafama yattı zaten,son zamanlarda baya izledim videolar ama yarın son finalim var bi o iyi geçsin hayırlısıyla gerisi gelirAraç en çok yıkarken ve kurularken çizilir. Bu yüzden bu konu hakkında videolar izlemenizi öneririm. Hangi şekillerde,ne kdar baskı uygulamanız gerek vs. Konuları önemli. Belirli bir süre sonra eliniz yatkınlık kazanır. Ondan sonra cila vs işlerine girersiniz zaten böyle böyle başlıyor bu işler artık ondan sonra Allah kerim![]()
O ne fiyat yahuEn iyisi demişsiniz ama benim alıp da kullanamadığım kurulama bezini atayım, bundan iyisi olamaz kurulamak mesele değil nem bile bırakmıyor.
https://www.boyassi.com/urun/chemic...ber-kurulama-bezi-63x91cm_2164.aspx?CatId=271
Wooly mammoth zaten piyasada ilk 3e giren bir havlu benim bildiğim kadarıyla.Klin korea dan sonra listede 2. sırada gelir.Ama gel gör ki ülkemizdeki fiyatları can sıkıyorEn iyisi demişsiniz ama benim alıp da kullanamadığım kurulama bezini atayım, bundan iyisi olamaz kurulamak mesele değil nem bile bırakmıyor.
https://www.boyassi.com/urun/chemic...ber-kurulama-bezi-63x91cm_2164.aspx?CatId=271
En iyisi demişsiniz ama benim alıp da kullanamadığım kurulama bezini atayım, bundan iyisi olamaz kurulamak mesele değil nem bile bırakmıyor.
Hocam valla öğrenciyim bu fiyata çıkmam çok zorEn iyisi demişsiniz ama benim alıp da kullanamadığım kurulama bezini atayım, bundan iyisi olamaz kurulamak mesele değil nem bile bırakmıyor.
Sabun konusunda problem yok. Kuruturken güneşte bırakma ve suyu ilk günkü gibi emsin istiyorsan tarayıp öyle gölgeye bırakArkadaşlar bu kurulama havlusu ile eldiveni arap sabunu ile yıkasak sıkıntı olur mu ?
Eyvallah balkona astım zaten perde var direk güneş vurmuyor sağolasın.Sabun konusunda problem yok. Kuruturken güneşte bırakma ve suyu ilk günkü gibi emsin istiyorsan tarayıp öyle gölgeye bırak
Güneşte kurumasının bir zararı var mı? Onu bende bilmiyordum.Direk güneş yiyor benim havlu hatta kasten o şekilde açısını ayarlıyorum diyebilirimSabun konusunda problem yok. Kuruturken güneşte bırakma ve suyu ilk günkü gibi emsin istiyorsan tarayıp öyle gölgeye bırak
Güneşte kuruyunca sertleşip zımpara gibi oluyor o şekildeyken ne içine ne kaportasına kullanasım gelmiyorGüneşte kurumasının bir zararı var mı? Onu bende bilmiyordum.Direk güneş yiyor benim havlu hatta kasten o şekilde açısını ayarlıyorum diyebilirim
İyi oldu bunu öğrendiğim.Güneşte kuruyunca sertleşip zımpara gibi oluyor o şekildeyken ne içine ne kaportasına kullanasım gelmiyor
Sakın alma tavsiye etmem.Şuan sadece 1 kere kullanılmış fırçanın aynısından var elimde çöpe mi atsam yoksa birine mi versem diye düşünüyorum.Birine yararı olcağını sanmıyorum ya neyse.Iron out olayı en sevdiğim ilk 3 olaydan biri zamanında baya araştırma yapmıştım.Bütçene göre alabileceğin en iyisi koch chemie fb.Bölünmüş 500 mL al hayrını gör.30 tl civarı Bence tam bir f/p ürünü yaptıklarının yanında fiyatı gayet makul.Fırça işine uzun süre kafa yorduktan sonra geçen ay bir iki kişinin de tavsiyesiyle aliexpressten sipariş verdim.3-22 ocak arası gelecek dendi bekliyorum.Valet pronun mavi kıllı fırçasının tıpatıp aynısı.140 lira yerine 25 tl ye ( ~ 4.80 $) mal ettim.