Şimdii başlıyorum

Demir tozu temizleyici jant temizleyiciyle çok farklıdır.Demirtozları dünyanın heryerinde havada gezen demir parçaçıklarıdır.Temizleyicisi de bunlardan arındırmak için kullanılır ayrıca sadece jantta değil tüm kaportada kullanılır(istisnalar var tabi) Jant temizleyici olarak kullanamazsın(sürekli olarak).Faraza kullandın paslanmış jantlarınla aracının görüntüsü çokta hoş olmaz.Ortak kararla senede 4 yani 3 ayda bir kullanımının uygun olduğu kanısına varmıştık detailturkeyde.Daha sık kullanımı dediğim olayı yaşamana sebebiyet verir.Jant temizleyici için öneri isteyeceksin doğal olarak, APC kullanabilirsin almıştın yanılmıyosam.1/5 oranında sulandır jant ve lastikte kullan.Birçok jant temizleyici kullandım bu zamana kadar niye APC kullanmadım diye kendime kızıyorum şimdi.1/5 oranında sulandırmayla 0.5 mLsi 4tlye denk geliyor (apc nin 500 mLsine 20 tl dersek) Ortalama bir jant temizleyici 30-40 lira şuan 70 liraya bile var.Gel gör ki hiçbiri Apc kadar etkili temizleyemez imzamı atarım.
Jantta kullanacaksan sadece, ben ilk olarak temizlik suyunu vurduktan sonra sıkıyorum jantlara 4-5 dakika bekleme süresi var kirleri sökmesi için bekleme süresinde de aracın kaportasını yıkıyorum,sonra tazyikli suyla her yeri temizliyorum.Kaportada kullanıcaksan aracı ilk önce temizleyip kurulamak gerek.
Koch chemie pol star.1 litresi 75-90 tl arası.Biliyorum pahalı diyeceksin bende öğrenciyim seninle birebir aynı durumdayım.Bu üründe seyrelterek kullanılıyor 1/5-1/20 oranları arasında seyreltiliyor.Yani 7-8 litre elde edersin.Onunda litresi 10 tl ediyor.Deri temizliğinde en etkili olanın pol star olduğunu düşünüyorum.10 tl az bile desem yeridir.Sadece ürünün euro ile geliyor olması bile zaten yeterli.Satıcı karı falan derken 75-80 lirayı gözden çıkar.Alırken fazla ödüyorsun ama uzun süre kullanıyorsun öyle düşün birde en iyisini alıyorsun bence

Dediğim gibi Az bile
Af spritz deri temizliğini geçtim standart bir temizleyici bile olarak görülmüyor aslında.Temizlik etkisi az asıl amacı korumak.Sanıyorum Apc n vardı onu 1/10 1/15 iç döşemenin kir oranına göre seyreltip temizleyip üstüne koruma için spritz sürmelisin doğru şekli bu

Uyarmadan geçmeyeyim Apc özellikle iç temizlikte çok tehlikeli bir şeydir önce küçük bir yerde dene iz bırakmıyorsa öyle kullan,yoksa arabanın her yerinde iz yapar.Aynı arabanın içine süt dökülmesi gibi çok uğraştırır vesselam.Sıkıntı bir iş Apc yi içte kullanmak yani aman dikkat.
Tepeüstü ve civarında iseniz ve bildiğiniz kireçsiz suyu olan benzinlik varsa bende eşlik edebilirim size

Ufak bir öneri daha eğer alacağın ürünün bölünmüşü varsa onları almak daha ucuza gelebilir.Örnek veriyorum af spritzin 1 ltsi 78 tl ise 500 mL sini yarı fiyatından daha ucuza satarlar genelde,toplu olarak alıp bölündüğü için.Onları tercih edebilirsin.