KAPALI Golf 7 Satılıp Mazda 3 Benzinli Alınır Mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biraz önce Audi A3 sportback 1.0 tfsi dymanic test ettim.

1.0 tfsi fena gitmiyor ya. 1.2 tsi'dan bi tık daha iyi diyebilirim.
Ayaküstü sohbette 115 bine bırakırız dediler :D

1.0 tfsi vs 1.5 t3
T3 alayına gider aksjssnsm
V40 candır
A3 de baya var piyasada gördüm mü bakmıyorum açıkçası
V40 görsem dönüp bakıyorum mesela
Daha makyajlı kasa göremedim ama olsun :)(yolda)

Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi

Biraz önce Audi A3 sportback 1.0 tfsi dymanic test ettim.

1.0 tfsi fena gitmiyor ya. 1.2 tsi'dan bi tık daha iyi diyebilirim.
Ayaküstü sohbette 115 bine bırakırız dediler :D
115 bine a3 almak zaten sacmalik.sormadan biliyorum bos olacak cunku.ustelik 1.0 motora verecegim para max 60 milyar oda cok zor. Hadi 1.6 lari bitirmeye calisiyorsunuz 1.0 nedir.zorlandiginda kendini birakacak birde uzerine turbo koyup cucuk kadar motorun agzina ediyorlar. Hep derim 1.4 motor 1.6 atmosferikten daha hizli kalkabilir ama 100 km den sonra tikandiginda ben farkimi cakmis oluyorum ustelik 1.0 motorun 100 binde cikaracagi sorunlari dusunmek bile istemem

1.0 tfsi vs 1.5 t3
T3 alayına gider aksjssnsm
V40 candır
A3 de baya var piyasada gördüm mü bakmıyorum açıkçası
V40 görsem dönüp bakıyorum mesela
Daha makyajlı kasa göremedim ama olsun :)(yolda)

Panpa şaka bi yana 1.0 tfsi iyi gidiyor 1.2 tsi'dan.
Ha niye audi'ye gittim? arabayı yıkatmaya gitmiştim yakınken bi uğrıyayım dedim test sürüşüne çıktım :D

Ama güzel yani süspansiyonu yol tutuşu canavar :D

115 bine a3 almak zaten sacmalik.sormadan biliyorum bos olacak cunku.ustelik 1.0 motora verecegim para max 60 milyar oda cok zor. Hadi 1.6 lari bitirmeye calisiyorsunuz 1.0 nedir.zorlandiginda kendini birakacak birde uzerine turbo koyup cucuk kadar motorun agzina ediyorlar. Hep derim 1.4 motor 1.6 atmosferikten daha hizli kalkabilir ama 100 km den sonra tikandiginda ben farkimi cakmis oluyorum ustelik 1.0 motorun 100 binde cikaracagi sorunlari dusunmek bile istemem
Katılıyorum panpa. Satış danışmanına 1.0 tfsi'ın motor ömrünü sordum güldü :D

ayrıca 115 bine audi a3 mü volvo v40 mı desen tabi ki volvo derim.
aynen A3'ün en boşu 115,000 TL.

Bi de sinir bozucu olan ne biliyo musun?
115,000 TL'lik araba USB yok ????
Ya telefondan bülüütüt'le dinleyeceksiniz ya da SD kart ile dedi satış temsilcisi. Opsiyon olarak bile USB girişi alınamıyomuş.

Azerbaycanlıların bi lafı vardır :D "Bele vaziyyetin içine soxum " derler aynen öyle :D

Bi de Audi satış temsilcisine şanzıman dağıtır mı hacım bu dedim
Güldü :D şans işi dedi :D

Volvo'da ise başka bi ilden aramama rağmen abartmıyorum 45 dakika boyunca gayet nazikçe bütün sorularımı yanıtladı kadın kahve içmeye davet etti her konuda yardımcı oluruz dedi. Müşteri memnuniyeti açısından vw kullanıcısı olarak alışkın değilim böyle şeylere :D

Bi de Audi satış temsilcisine şanzıman dağıtır mı hacım bu dedim
Güldü :D şans işi dedi :D

Volvo'da ise başka bi ilden aramama rağmen abartmıyorum 45 dakika boyunca gayet nazikçe bütün sorularımı yanıtladı kadın kahve içmeye davet etti her konuda yardımcı oluruz dedi. Müşteri memnuniyeti açısından vw kullanıcısı olarak alışkın değilim böyle şeylere :D

Volvo akgün adamdır ciddiyim
Sürekli almıyoruz ama inceliyoruz yine gelin diyorlar inşallah alırsınız filan diyorlar adamlar müşteri memnuniyetinde tavan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...