Selam panpalar,
Soru gayet açık.
Golf 7 1.2 tsi satılıp Mazda 3 benzinli Power sense alınır mı 109 bin liraya?
Soru gayet açık.
Golf 7 1.2 tsi satılıp Mazda 3 benzinli Power sense alınır mı 109 bin liraya?
Led farsız V40 ülkeye geliyor mu yav?
Kimse almaz yav onu.Boşunda evet
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
Kimse almaz yav onu.
Göremedim yav az önce baktım. Link at bakem.Sahibindende bomboş var makyajlı momentum bak
Hadi farları falan geçtim Momentum harbi boşmuş hele gösterge direk offsayt. Bence biraz bütçe zorlanıp inscription almak daha mantıklı olabilir.V40 1.5 T3 Momentum Geartronic
İlan No: 408632000
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-v40-1.5-t3-momentum-geartronic-408632000/detay
Bu arabayı 94 e aldılar
Volvo binek satışta tanıdığım var. Ama yakın zamanda ameliyatım tedavilerim filan da var işte.Yapalım yazılılardan sonra
@berkertekin abi de gelirse corci ile gideriz
Volvo binek satışta tanıdığım var. Ama yakın zamanda ameliyatım tedavilerim filan da var işte.
Biraz önce Audi A3 sportback 1.0 tfsi dymanic test ettim.
1.0 tfsi fena gitmiyor ya. 1.2 tsi'dan bi tık daha iyi diyebilirim.
Ayaküstü sohbette 115 bine bırakırız dediler
115 bine a3 almak zaten sacmalik.sormadan biliyorum bos olacak cunku.ustelik 1.0 motora verecegim para max 60 milyar oda cok zor. Hadi 1.6 lari bitirmeye calisiyorsunuz 1.0 nedir.zorlandiginda kendini birakacak birde uzerine turbo koyup cucuk kadar motorun agzina ediyorlar. Hep derim 1.4 motor 1.6 atmosferikten daha hizli kalkabilir ama 100 km den sonra tikandiginda ben farkimi cakmis oluyorum ustelik 1.0 motorun 100 binde cikaracagi sorunlari dusunmek bile istememBiraz önce Audi A3 sportback 1.0 tfsi dymanic test ettim.
1.0 tfsi fena gitmiyor ya. 1.2 tsi'dan bi tık daha iyi diyebilirim.
Ayaküstü sohbette 115 bine bırakırız dediler
Panpa şaka bi yana 1.0 tfsi iyi gidiyor 1.2 tsi'dan.1.0 tfsi vs 1.5 t3
T3 alayına gider aksjssnsm
V40 candır
A3 de baya var piyasada gördüm mü bakmıyorum açıkçası
V40 görsem dönüp bakıyorum mesela
Daha makyajlı kasa göremedim ama olsun (yolda)
Katılıyorum panpa. Satış danışmanına 1.0 tfsi'ın motor ömrünü sordum güldü115 bine a3 almak zaten sacmalik.sormadan biliyorum bos olacak cunku.ustelik 1.0 motora verecegim para max 60 milyar oda cok zor. Hadi 1.6 lari bitirmeye calisiyorsunuz 1.0 nedir.zorlandiginda kendini birakacak birde uzerine turbo koyup cucuk kadar motorun agzina ediyorlar. Hep derim 1.4 motor 1.6 atmosferikten daha hizli kalkabilir ama 100 km den sonra tikandiginda ben farkimi cakmis oluyorum ustelik 1.0 motorun 100 binde cikaracagi sorunlari dusunmek bile istemem
Bizim insanimizda marka meraki var. Audiye gidip de istedigin rengi donanimi al paranla rezil oluyorsun .Katılıyorum panpa. Satış danışmanına 1.0 tfsi'ın motor ömrünü sordum güldü
ayrıca 115 bine audi a3 mü volvo v40 mı desen tabi ki volvo derim.115 bine a3 almak zaten sacmalik.sormadan biliyorum bos olacak cunku.ustelik 1.0 motora verecegim para max 60 milyar oda cok zor. Hadi 1.6 lari bitirmeye calisiyorsunuz 1.0 nedir.zorlandiginda kendini birakacak birde uzerine turbo koyup cucuk kadar motorun agzina ediyorlar. Hep derim 1.4 motor 1.6 atmosferikten daha hizli kalkabilir ama 100 km den sonra tikandiginda ben farkimi cakmis oluyorum ustelik 1.0 motorun 100 binde cikaracagi sorunlari dusunmek bile istemem
volvo v40'ın bakımları kaç km'de bir panpalar? bilen var mı?
Bi de vw'den pahalı mıdır ne kadardır?
Bi de Audi satış temsilcisine şanzıman dağıtır mı hacım bu dedim
Güldü şans işi dedi
Volvo'da ise başka bi ilden aramama rağmen abartmıyorum 45 dakika boyunca gayet nazikçe bütün sorularımı yanıtladı kadın kahve içmeye davet etti her konuda yardımcı oluruz dedi. Müşteri memnuniyeti açısından vw kullanıcısı olarak alışkın değilim böyle şeylere