Selam panpalar,
Soru gayet açık.
Golf 7 1.2 tsi satılıp Mazda 3 benzinli Power sense alınır mı 109 bin liraya?
Soru gayet açık.
Golf 7 1.2 tsi satılıp Mazda 3 benzinli Power sense alınır mı 109 bin liraya?
Çok hoş alet yav.abi niye herkes V40 diyor
130 liste fiyatına bakma bayide 115e çekiyo fiyatı sen hiç sormadanV40 130'dan başlıyor bikaç paket ekleyince 150 bin lira oluyor.
Olamazsın!Alınır neden alınmasın? Artık her üretici marka, çok iyi araçlar sunuyor. Bir kaç özelliği dışında ön plana çıkanı nadir görüyoruz ama bence gerçek araç böyle olmalı zaten... Golf artık sıktı her wv gibi...Her garajda, otoparkta, şirkette, havada, karada, batakta. çatakta, her zaman, her yerde kim?Golf...Kim? Passat..Kim? Jetta...var...Neyse ayrıcalığınız olsun...Öneririm..Alternatifler çok..Hatta bir arkadaşımız volvo önermiş..Ama beklentiniz de önemli tabi...Ailenizle mi vakit geçireceksiniz, iş için mi kullanacaksınız, modifiyeye meraklı mısınız?Aldın mı şöyle bir klasik yapayım mı diyorsunuz
Olamazsın!
Yaaaa
Kim?
Golf!
Panpa ben 30 yaşında bekar adamım V40 yakışır bana hatta 1 serisi de yakışır ama bütçe açık veriyor
Panpa 115'e çekse bile boşunu alıyosun o paraya. ama mazda Full+full'ü bile 109,000 TL liste fiyatına sahip.130 liste fiyatına bakma bayide 115e çekiyo fiyatı sen hiç sormadan
İşin kötü yanı ne biliyo musun, bayi yok la buralarda. en yakın bayi Ankara'da sanırım Gerçi Mazda bayisi de yokSahibindende 2016 0 km ler var usta onlara bak
Ayrıca volvo fena indirim yapıyor
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
İşin kötü yanı ne biliyo musun, bayi yok la buralarda. en yakın bayi Ankara'da sanırım Gerçi Mazda bayisi de yok
Volvo'nun indirim yaptığını hiç duymadım çünkü hiç fiyat almadım daha önce Volvo'dan. Bayi tavsiyeniz var mı bi arıyayım
Valla mı? Panpa ben de iş için İzmit'e taşınabilirim yakın zamanda. Sana sorularım var müsaitsenKocaeli Volvo Arkastı herhalde
Baya yardımcı olurlar tavsiye ederim ben de Kocaelideyim
Olmazsa alacağım zaman sana sahibindenden güzel bi v40 ayarlarız
Valla mı? Panpa ben de iş için İzmit'e taşınabilirim yakın zamanda. Sana sorularım var müsaitsen
Panpa Kocaeli'de Volvo yetkili satıcısı yok. Arkas Bursa'daSorabilirsin tabi ki
@berkertekin abim de kocaeliden o daha iyi yardımcı olur sana
HoaydaaaHocam valla şuan biraz farklı sıralama olsa da aynı durumdayız s60 ile başladık sonra golf sonra mazda 3 baktık şimdi de 2. insignia alıyoruz
https://www.otopark.com/forum/posts/121607/
Panpa Kocaeli'de Volvo yetkili satıcısı yok. Arkas Bursa'da
Hoaydaaa
O kadar araç içinden niye insignia panpa
Var var, Akgün plaza . Sakarya'da ford bayileri var hatta .Panpa Kocaeli'de Volvo yetkili satıcısı yok. Arkas Bursa'da
Var var, Akgün plaza . Sakarya'da ford bayileri var hatta .
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sıfır mı peki?Anlatılmaz yaşanır
Panpa bı ara baskın yapakta XC90 inceleyelim makina efso symbol AVM De incelemistim .Heh Akgün
Adamsın panpa valla adı aklıma gelmedi
Panpa bı ara baskın yapakta XC90 inceleyelim makina efso symbol AVM De incelemistim .
Volvo'nun siteden baktım sadece servis ve yedek parça yazıyor. Yetkili satıcı değil sanırım Akgün'ler :SVar var, Akgün plaza . Sakarya'da ford bayileri var hatta .