KAPALI Golf 7 Satılıp Mazda 3 Benzinli Alınır Mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ekli dosyalar

• Screen Shot 2017-03-25 at 21.27.44.png
    Screen Shot 2017-03-25 at 21.27.44.png
    600.9 KB · Görüntüleme: 69
Alınır neden alınmasın? Artık her üretici marka, çok iyi araçlar sunuyor. Bir kaç özelliği dışında ön plana çıkanı nadir görüyoruz ama bence gerçek araç böyle olmalı zaten... Golf artık sıktı her wv gibi...Her garajda, otoparkta, şirkette, havada, karada, batakta. çatakta, her zaman, her yerde kim?Golf...Kim? Passat..Kim? Jetta...var...Neyse :D ayrıcalığınız olsun...Öneririm..Alternatifler çok..Hatta bir arkadaşımız volvo önermiş..Ama beklentiniz de önemli tabi...Ailenizle mi vakit geçireceksiniz, iş için mi kullanacaksınız, modifiyeye meraklı mısınız?Aldın mı şöyle bir klasik yapayım mı diyorsunuz :p
Üç kerede zikredilmez ki

Opaklardan hepsi alınabilir bence
Bizim golf tungsten gri kapı boyandı tutmuyor renk :D

Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
Aaa geçmiş olsun panpa :( üzülüyorum ben böyle şeylere.

Ben de benzinlikte arabayı yıkarken tazyikli su tabancasını çarptım şoför kapısına bi karış çizildi kapı servise götürdüm beyaz renk olduğu için sulu boya fırçasıyla boyadılar :D dikkatli bakınca belli oluyor ama boyatmanıza gerek yok boyatırsanız kapının yarısını boyamak lazım dediler ben de kalsın boyatmayın dedim öyle kaldı. V40 alırsam da beyaz alırım büyük ihtimal ama bu sefer kaput filmi falan yaptıracam.

Aaa geçmiş olsun panpa :( üzülüyorum ben böyle şeylere.

Ben de benzinlikte arabayı yıkarken tazyikli su tabancasını çarptım şoför kapısına bi karış çizildi kapı servise götürdüm beyaz renk olduğu için sulu boya fırçasıyla boyadılar :D dikkatli bakınca belli oluyor ama boyatmanıza gerek yok boyatırsanız kapının yarısını boyamak lazım dediler ben de kalsın boyatmayın dedim öyle kaldı. V40 alırsam da beyaz alırım büyük ihtimal ama bu sefer kaput filmi falan yaptıracam.

Bence de yaptır taş izleri vs

Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...