Selam panpalar,
Soru gayet açık.
Golf 7 1.2 tsi satılıp Mazda 3 benzinli Power sense alınır mı 109 bin liraya?
Soru gayet açık.
Golf 7 1.2 tsi satılıp Mazda 3 benzinli Power sense alınır mı 109 bin liraya?
Denim mavisi panpa <3Aynen bu
Nays renk
Üstte attığın laci de fenasi kerim
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
Üç kerede zikredilmez kiAlınır neden alınmasın? Artık her üretici marka, çok iyi araçlar sunuyor. Bir kaç özelliği dışında ön plana çıkanı nadir görüyoruz ama bence gerçek araç böyle olmalı zaten... Golf artık sıktı her wv gibi...Her garajda, otoparkta, şirkette, havada, karada, batakta. çatakta, her zaman, her yerde kim?Golf...Kim? Passat..Kim? Jetta...var...Neyse ayrıcalığınız olsun...Öneririm..Alternatifler çok..Hatta bir arkadaşımız volvo önermiş..Ama beklentiniz de önemli tabi...Ailenizle mi vakit geçireceksiniz, iş için mi kullanacaksınız, modifiyeye meraklı mısınız?Aldın mı şöyle bir klasik yapayım mı diyorsunuz
Denim mavisi panpa <3
Aynen panpa pahalı bi de metalik renk her zaman sıkıntı ya taş gelse kaputa falan çok uğraşırsın.Renk güzel de pahalı 2700 mü ne yav
Aynen panpa pahalı bi de metalik renk her zaman sıkıntı ya taş gelse kaputa falan çok uğraşırsın.
Türkiye'de en mantıklı renk opak beyaz bence
Aaa geçmiş olsun panpa üzülüyorum ben böyle şeylere.Opaklardan hepsi alınabilir bence
Bizim golf tungsten gri kapı boyandı tutmuyor renk
Aaa geçmiş olsun panpa üzülüyorum ben böyle şeylere.
Ben de benzinlikte arabayı yıkarken tazyikli su tabancasını çarptım şoför kapısına bi karış çizildi kapı servise götürdüm beyaz renk olduğu için sulu boya fırçasıyla boyadılar dikkatli bakınca belli oluyor ama boyatmanıza gerek yok boyatırsanız kapının yarısını boyamak lazım dediler ben de kalsın boyatmayın dedim öyle kaldı. V40 alırsam da beyaz alırım büyük ihtimal ama bu sefer kaput filmi falan yaptıracam.
Bu arada ben yeni bi üyelik alayım artık.
Volvom yapayım nickname'i ahahaha
Bugün yıkamacı çocuk abi beyaz renkli oje al küçük taş izi olan yerlere sür o kapatır dedi. ne kadar doğru bilmiyorum.Bence de yaptır taş izleri vs
Bugün yıkamacı çocuk abi beyaz renkli oje al küçük taş izi olan yerlere sür o kapatır dedi. ne kadar doğru bilmiyorum.
Niye panpaV40 a yapma onu
Niye panpa
İnşallah taş bile gelmez V40'ıma
Gönder bakim neler doldurdunİnşallah
Ben bi v40 doldurdum her şeyi de koymadım 36070 tl opsiyon fiyatı çıktı asfjajsjs
Şuan ağlıyorum biliyor musuun
arka koltumk ısıtma ve harman kardon favorimŞuan ağlıyorum biliyor musuun
Yaa yemişim arka koltuk ısıtmayı arkada oturan düşünsünarka koltumk ısıtma ve harman kardon favorim
Annem arada önde arada arkada duruyor lazım arka ısıtmaYaa yemişim arka koltuk ısıtmayı arkada oturan düşünsün
Ön koltuk ısıtma ve Harman Kardon yeter
Kayar ön kol dayamaya gerek var mı bilmiyorum