KAPALI Golf 7 Satılıp Mazda 3 Benzinli Alınır Mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alınır neden alınmasın? Artık her üretici marka, çok iyi araçlar sunuyor. Bir kaç özelliği dışında ön plana çıkanı nadir görüyoruz ama bence gerçek araç böyle olmalı zaten... Golf artık sıktı her wv gibi...Her garajda, otoparkta, şirkette, havada, karada, batakta. çatakta, her zaman, her yerde kim?Golf...Kim? Passat..Kim? Jetta...var...Neyse :D ayrıcalığınız olsun...Öneririm..Alternatifler çok..Hatta bir arkadaşımız volvo önermiş..Ama beklentiniz de önemli tabi...Ailenizle mi vakit geçireceksiniz, iş için mi kullanacaksınız, modifiyeye meraklı mısınız?Aldın mı şöyle bir klasik yapayım mı diyorsunuz :p
Sana şimdi bi ayrıcalık yapacam valla millet parmağıyla gösterecek seni.

Baya bir muhabbet dönmüş tek tek okumadım ama konu başlığına yapacağım yorum ben olsam almam. Golf iyi araba ama pek beğenmiyorum, Mazda 3'ü beğeniyorum. Ancak Golf'ü verip üzerine 30-35 bin lira verip 0 Mazda 3 almazdım yerinizde olsam. Para eklemeden ikinci elde Mazda 3 varsa düşünülebilir. Ama dediğiniz gibi benimde galericilere güvenim yok, Golf'le devam ederdim.

Baya bir mesaj dönmüş... arada A3 1.0 tfsi lafı geçmiş...
Hele hele bu forum gibi az çok araba işlerini takip eden insanların konuştuğu forumda. Hali hazırda 1.6tdi lardan daha iyi giden 1.2 tfsi varken...1.2 tfsi dan daha iyi giden, daha az yakan ve belki vergisi bile düşük olan (emin olamadım bakmak lazım) 1lt motor niye yadırganıyor anlamıyorum.

A3 1.0tfsi bal gibi alınıp binilir arkadaşlar... zaten dizele yakın yakar... 1.6 tdi dan daha iyi gider.. araç zaten kaliteli... süspansiyon sistemi, izolasyonu falan sınıfının en iyisi .. yoluda tutar hunharca.... eeeee ??? Çok yakabilir diye 150hp üstü Volvo V40 alınmayacak ise, neden olmasın... ya Audi sonuçta... :)

Ben Golf alırkende "ya her yerde var... çok bilindik" diye kaygılanıyordum kendi kendime de... aracın her yerde olması onu kötü yapmıyor ki :) ...

Baya bir mesaj dönmüş... arada A3 1.0 tfsi lafı geçmiş...
Hele hele bu forum gibi az çok araba işlerini takip eden insanların konuştuğu forumda. Hali hazırda 1.6tdi lardan daha iyi giden 1.2 tfsi varken...1.2 tfsi dan daha iyi giden, daha az yakan ve belki vergisi bile düşük olan (emin olamadım bakmak lazım) 1lt motor niye yadırganıyor anlamıyorum.

A3 1.0tfsi bal gibi alınıp binilir arkadaşlar... zaten dizele yakın yakar... 1.6 tdi dan daha iyi gider.. araç zaten kaliteli... süspansiyon sistemi, izolasyonu falan sınıfının en iyisi .. yoluda tutar hunharca.... eeeee ??? Çok yakabilir diye 150hp üstü Volvo V40 alınmayacak ise, neden olmasın... ya Audi sonuçta... :)

Ben Golf alırkende "ya her yerde var... çok bilindik" diye kaygılanıyordum kendi kendime de... aracın her yerde olması onu kötü yapmıyor ki :) ...

Panpa 1.0 tfsi'ın 1.2 tsi'dan iyi yürüdüğünü ben de söyledim.
Biz motor ömrü konusunda karar kılamadık :D
Yol tutuşu da Golf'ten iyi evet

Eğer Volvo düşünüyorsanız dizel olmasını umursamazsanız C30'lara da bakın bence. Arkadaşımda 11 model Rdesign var, hem donanım olarak hem hissiyat olarak benim çok hoşuma gidiyor. Trafikte çok yok. Üstelik ucuz. Onun da dışında 1.6 dizel motoru Ford'un motoru ve birçok firmada kullanılıyor, dolayısıyla masrafları da diğerlerine göre daha az olur.

Yeni V40 da güzel ama C segmenti için 1550 kg çok fazla.

Eğer Volvo düşünüyorsanız dizel olmasını umursamazsanız C30'lara da bakın bence. Arkadaşımda 11 model Rdesign var, hem donanım olarak hem hissiyat olarak benim çok hoşuma gidiyor. Trafikte çok yok. Üstelik ucuz. Onun da dışında 1.6 dizel motoru Ford'un motoru ve birçok firmada kullanılıyor, dolayısıyla masrafları da diğerlerine göre daha az olur.

Yeni V40 da güzel ama C segmenti için 1550 kg çok fazla.
V40 T3 düşünüyorum dizel düşünmüyorum. Dizel araç almanın bi mantığı yok.

Yalnız Audi A3 1.0 tfsi'a 115,000 TL istenirken Bmw 118i'ye 152,000 TL istiyorlar şuan. (Liste fiyatından indirim yapılmış hali)
Bu segmentte de saçma fiyatlar ortaya çıktı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...