Selam panpalar,
Soru gayet açık.
Golf 7 1.2 tsi satılıp Mazda 3 benzinli Power sense alınır mı 109 bin liraya?
Soru gayet açık.
Golf 7 1.2 tsi satılıp Mazda 3 benzinli Power sense alınır mı 109 bin liraya?
Kayar dayama iyi oluyo be panpa geride kalıyo kayar dayama olmayıncaAnnem arada önde arada arkada duruyor lazım arka ısıtma
kayar dayamaya gerek yok bence
Kayar dayama iyi oluyo be panpa geride kalıyo kayar dayama olmayınca
Öyle olsun beni etiketleme zaten hiçValla ben oturdum ideal pozisyonda geri kalmıyo panpa
Gelirsen kocaeliye bi haftasonu bütün galerileri gezeriz
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
Öyle olsun beni etiketleme zaten hiç
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tabi panpişSen zaten gelecen lan sensiz olur mu
1 trilyon borca girerim gider sıfır alırım. Galericiden toplu iğne bile almam hepsi sahtekar.Valla ben oturdum ideal pozisyonda geri kalmıyo panpa
Gelirsen kocaeliye bi haftasonu bütün galerileri gezeriz
Sana şimdi bi ayrıcalık yapacam valla millet parmağıyla gösterecek seni.Alınır neden alınmasın? Artık her üretici marka, çok iyi araçlar sunuyor. Bir kaç özelliği dışında ön plana çıkanı nadir görüyoruz ama bence gerçek araç böyle olmalı zaten... Golf artık sıktı her wv gibi...Her garajda, otoparkta, şirkette, havada, karada, batakta. çatakta, her zaman, her yerde kim?Golf...Kim? Passat..Kim? Jetta...var...Neyse ayrıcalığınız olsun...Öneririm..Alternatifler çok..Hatta bir arkadaşımız volvo önermiş..Ama beklentiniz de önemli tabi...Ailenizle mi vakit geçireceksiniz, iş için mi kullanacaksınız, modifiyeye meraklı mısınız?Aldın mı şöyle bir klasik yapayım mı diyorsunuz
Galeri dediği şey bayi .1 trilyon borca girerim gider sıfır alırım. Galericiden toplu iğne bile almam hepsi sahtekar.
HahahaGaleri dediği şey bayi .
Buyur yap, çok meraklandım.. Allah aşkınaSana şimdi bi ayrıcalık yapacam valla millet parmağıyla gösterecek seni.
Baya bir mesaj dönmüş... arada A3 1.0 tfsi lafı geçmiş...
Hele hele bu forum gibi az çok araba işlerini takip eden insanların konuştuğu forumda. Hali hazırda 1.6tdi lardan daha iyi giden 1.2 tfsi varken...1.2 tfsi dan daha iyi giden, daha az yakan ve belki vergisi bile düşük olan (emin olamadım bakmak lazım) 1lt motor niye yadırganıyor anlamıyorum.
A3 1.0tfsi bal gibi alınıp binilir arkadaşlar... zaten dizele yakın yakar... 1.6 tdi dan daha iyi gider.. araç zaten kaliteli... süspansiyon sistemi, izolasyonu falan sınıfının en iyisi .. yoluda tutar hunharca.... eeeee ??? Çok yakabilir diye 150hp üstü Volvo V40 alınmayacak ise, neden olmasın... ya Audi sonuçta...
Ben Golf alırkende "ya her yerde var... çok bilindik" diye kaygılanıyordum kendi kendime de... aracın her yerde olması onu kötü yapmıyor ki ...
V40 T3 düşünüyorum dizel düşünmüyorum. Dizel araç almanın bi mantığı yok.Eğer Volvo düşünüyorsanız dizel olmasını umursamazsanız C30'lara da bakın bence. Arkadaşımda 11 model Rdesign var, hem donanım olarak hem hissiyat olarak benim çok hoşuma gidiyor. Trafikte çok yok. Üstelik ucuz. Onun da dışında 1.6 dizel motoru Ford'un motoru ve birçok firmada kullanılıyor, dolayısıyla masrafları da diğerlerine göre daha az olur.
Yeni V40 da güzel ama C segmenti için 1550 kg çok fazla.
Allah o arabayı ıslah etsin.Bu arada mercedes A180'i seven var mı aramızda?
Bu arada mercedes A180'i seven var mı aramızda?
Allah o arabayı ıslah etsin.
Di mi ya. Bi tek bana mı itici geliyor diyordum. O paraya A180'den çok daha çılgın makinalar varAraba baya sert ve içi dar
Ben v40 yerine hayatta almazdım