GOLFTEN C-HR'A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Deniz_Acikgul

Profesör
20 Eyl 2016
108
101
1,085
Hatay
arkadaşlar merhaba bilenler bilir 2016 model golf 1.4 tsi dsg high araç var bizde. Yeni chr beni ve babamı bayağı etkiledi 1.8 hibrit olanı takas düşünebiliriz. Siz bu duruma ne diyorsunuz. Hacim ihtiyacımız yok çok fazla. Bu durum üzerinden chr ı da değerlendirirseniz sevinirim
 

bt

Takipçi
Destekçi
Beta Programı
8 Eyl 2016
18,042
7
51,377
6,820
Kocaeli
Marka
Opel
Arkadaşlar bugün toyotaya gittik aracı test ettik inceledik. Ben aracın tasarımı fotoğraflardan daha çok beğendim. Tasarım öznel o kısmı geçiyorum. İçine ilk oturduğunuz anda bu aracın PAHAlı olduğu fark ediyorsunuz. Gerçekten bir uğraşmışlık var aracın içinde. Yarı deri koltukları beğendim rahatlar. Kalite açısından bir sıkıntı görmedim. Önceki toyotalardan bariz derecede ayrıştığını söyleyebilirim. Arka tarafa geçtiğimizde ucu ucuna sığıyorum 1.82 boyumla. Kesinlikle klostrofobik bir arkası var ama alışkın olduğumuz TASARIMLA VERİLEN ÖDÜNLER. Aynı ödünler bagajda da kendini belli ediyor. Küçük bir bagajı var. Çoluklu çocuklu ailelere pek yeteceğini zannetmiyorum. Bagaj hariç kalite açısından beklentimin üzerinde çıktı. Test aracı 1.2 cvt vardı. Motorla ilgi pek bir şey söylemeyeyim çünkü ilgilenmedim motorla. Şanzıman bildiğiniz cvt. Seven var sevmeyen var. Şöyle söyleyebilirim. Dsg den sonra bu ne böyle falan demedim. Aracın süspansiyonlarının gergin olduğunu söyleyebilirim. Ama bu dinamizm ben hoşuma gitti. Böyle bir araca yumuş yumuşluk yakışmazmış. Fazla zorlayamadık yol tutuş konusunda ama güven verdi. Konfora gelirsek kaymak gibi yollarda kullandık. Yorumum sağlıklı olmaz ama iyi gibi hissettirdi. Son olarak hibritler şubatta geliyormuş. Biz de isim yazdırdık. Gelince bakalım. Ama niyetliyiz almaya bir aksilik çıkmazsa.
Hayırlısı olsun. Alırsanız "Garaj" başlığında görmek isteriz :)
 
  • Beğeni
Tepkiler: Deniz_Acikgul

by

Reis
17 Kas 2016
3,737
7,355
5,020
İstanbul
Marka
Peugeot
bugün chr test sürüşü yaptım. söylediğim herşeyi geri alıyorum. değil golf satıp bunu almak, polo satıp alırken bile düşünmelisiniz. isteyen istediği kadar kızabilir, dış görüntüsü hariç araç tırt. bunu alacağınıza gidin 1.0 tfsi a3 alın. onu da test ettim bu aracın ardından, dağlar sular seller kadar fark var beyler.

saygılar

Aynı şeyleri düşünüyoruz..Golf'le aynı cümle içinde geçmesini bile hakaret sayarım :)
 
  • Beğeni
Tepkiler: Mertcan
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım