Berkin Reis Yönetici Admin 4,211 28 Marka Honda 1 Eki 2018 #61 mcanerg' Alıntı: ne oldu online oynayan var mı Genişletmek için tıkla ... Bir süredir oynanıyorum aslinda fia test donemi bitmis artik baslamis oynamak lazim ama vakit harcamak gerekiyor. Antreman yapmak gerek yoksa sureler iyilesmiyor Tepkiler: mcanerg
mcanerg' Alıntı: ne oldu online oynayan var mı Genişletmek için tıkla ... Bir süredir oynanıyorum aslinda fia test donemi bitmis artik baslamis oynamak lazim ama vakit harcamak gerekiyor. Antreman yapmak gerek yoksa sureler iyilesmiyor
mcanerg Panpa 1,710 Marka BMW 1 Eki 2018 #62 Berkin' Alıntı: Bir süredir oynanıyorum aslinda fia test donemi bitmis artik baslamis oynamak lazim ama vakit harcamak gerekiyor. Antreman yapmak gerek yoksa sureler iyilesmiyor Genişletmek için tıkla ... ya ben dualshockla direksiyondan iyi sürüyorum alışkanlıktan mı bilmiyorum, sen de durum nasıl?
Berkin' Alıntı: Bir süredir oynanıyorum aslinda fia test donemi bitmis artik baslamis oynamak lazim ama vakit harcamak gerekiyor. Antreman yapmak gerek yoksa sureler iyilesmiyor Genişletmek için tıkla ... ya ben dualshockla direksiyondan iyi sürüyorum alışkanlıktan mı bilmiyorum, sen de durum nasıl?
Berkin Reis Yönetici Admin 4,211 28 Marka Honda 1 Eki 2018 #63 mcanerg' Alıntı: ya ben dualshockla direksiyondan iyi sürüyorum alışkanlıktan mı bilmiyorum, sen de durum nasıl? Genişletmek için tıkla ... Bende de ilk oyle oldu cok pisman oldum aldigima. Direksiyona alışınca ince gaz fren ve direksiyon komutlari daha rahat veriliyor bir de eğer arabanin kontrolu giderse toparlama sansi cok yukseliyor. Ama bende ilk aldigimda 1-2 gun bin pisman olmustum Tepkiler: mcanerg
mcanerg' Alıntı: ya ben dualshockla direksiyondan iyi sürüyorum alışkanlıktan mı bilmiyorum, sen de durum nasıl? Genişletmek için tıkla ... Bende de ilk oyle oldu cok pisman oldum aldigima. Direksiyona alışınca ince gaz fren ve direksiyon komutlari daha rahat veriliyor bir de eğer arabanin kontrolu giderse toparlama sansi cok yukseliyor. Ama bende ilk aldigimda 1-2 gun bin pisman olmustum