CaliKaan Panpa Stage 2 607 31 Marka BMW 18 Ara 2019 #1 Evet GTA 5 online oynayanlari bu baslik altinda kullanici isimleri ile toplayalim toplasip gorev yapar gazlariz Kullanici adi; kaanb345 Tepkiler: Kursad
Evet GTA 5 online oynayanlari bu baslik altinda kullanici isimleri ile toplayalim toplasip gorev yapar gazlariz Kullanici adi; kaanb345
M.Shadows Kaan Panpa Destekçi 2,522 25 Marka Hyundai 18 Ara 2019 #2 Ahed_Jericho benimde kullanıcı adım.Açıkçası GTA V ye bitmek bilmeyen loading ekranları yüzünden bir süredir girmeye üşeniyordum,iyi olur
Ahed_Jericho benimde kullanıcı adım.Açıkçası GTA V ye bitmek bilmeyen loading ekranları yüzünden bir süredir girmeye üşeniyordum,iyi olur
Berkin Reis Yönetici Admin 4,211 28 Marka Honda 18 Ara 2019 #3 Bu oyunda cross platform yok sanırım değil mi PS4 ile PC oyuncuları ayrı ayrı takılıyorlar?
Tb96 Profesör 850 29 Marka Opel 18 Ara 2019 #4 Maalesef yok Berkin' Alıntı: Bu oyunda cross platform yok sanırım değil mi PS4 ile PC oyuncuları ayrı ayrı takılıyorlar? Genişletmek için tıkla ...
Maalesef yok Berkin' Alıntı: Bu oyunda cross platform yok sanırım değil mi PS4 ile PC oyuncuları ayrı ayrı takılıyorlar? Genişletmek için tıkla ...
CaliKaan Panpa Stage 2 607 31 Marka BMW 18 Ara 2019 #5 Berkin' Alıntı: Bu oyunda cross platform yok sanırım değil mi PS4 ile PC oyuncuları ayrı ayrı takılıyorlar? Genişletmek için tıkla ... Maalesef yok ya ps4 hesabımda milyon dolarlar evler arabalar duruyor
Berkin' Alıntı: Bu oyunda cross platform yok sanırım değil mi PS4 ile PC oyuncuları ayrı ayrı takılıyorlar? Genişletmek için tıkla ... Maalesef yok ya ps4 hesabımda milyon dolarlar evler arabalar duruyor
Kursad Profesör 68 25 Marka Ford 18 Ara 2019 #6 https://socialclub.rockstargames.com/member/7Kursad/ Tepkiler: CaliKaan