EyvallahHani sadece bu olay değil, yarın öbürgün bir iş için başka bir yere girerken gizli ve anonim olmak istersiniz. En iyi yol, bambaşka bir bilgisayar ile bir cafeden işinizi görmektir.
EyvallahHani sadece bu olay değil, yarın öbürgün bir iş için başka bir yere girerken gizli ve anonim olmak istersiniz. En iyi yol, bambaşka bir bilgisayar ile bir cafeden işinizi görmektir.
E yok mu zaten Denizliye gelince kendin dediydin.Olum @Berkin benim de yan hesabım var sanıyor harbiden banlatcan beni de![]()
İftiradır şikayet edildi..E yok mu zaten Denizliye gelince kendin dediydin.
![]()
E yok mu zaten Denizliye gelince kendin dediydin.
![]()
İftiradır şikayet edildi..
Şikayet edildi..hepimiz ordaydıkkkkkkk
He o doru yaw ordaydınzyalan mı olm orda değil miydik![]()
Akif isimli nick ile giris yapan elemanin vag fanboylugu haricinde trolluk yaptigina denk gelmemistim. Bir kac defa bazi uyelerle konular uzerinden tartismasi ve fikirleri haricinde ekstra olarak ben de suphelenmemistim. Ilginc vallahi. Demek nispeten uslu duracagi zaman akif nickli hesabini kullaniyordu![]()
Normal sartlarda o hesap banlanmazdi ama forumda cift hesap yasak oldugu icin yalan oldu. Bir de musallanin bu foruma cektirdikleri yuzunden dogru duzgun bir hesapla gelse bile direkt banlanma ihtimali varBen de trolluk yaptigina denk gelmedim acikcasi. Sıkı bir vag fanboyuydu sadece, forum bir vag’ci daha kaybetti
Shdudhhcushcuf
HahahahahahNormal sartlarda o hesap banlanmazdi ama forumda cift hesap yasak oldugu icin yalan oldu. Bir de musallanin bu foruma cektirdikleri yuzunden dogru duzgun bir hesapla gelse bile direkt banlanma ihtimali varNerede vag konusu var onu gorebilirsiniz; segmentinin en iyisi, superb alin, golf alin v.b cumlelerini
![]()
Abi geldi 10 dakika içinde banlandı zaten direktNormal sartlarda o hesap banlanmazdi ama forumda cift hesap yasak oldugu icin yalan oldu. Bir de musallanin bu foruma cektirdikleri yuzunden dogru duzgun bir hesapla gelse bile direkt banlanma ihtimali varNerede vag konusu var onu gorebilirsiniz; segmentinin en iyisi, superb alin, golf alin v.b cumlelerini
![]()
Benim sikayetimle mi farkettiniz?Abi geldi 10 dakika içinde banlandı zaten direkt
Hemen ikinci işim kime ait olduğunu bulmak oldu direkt.
Zaten onun banlanmasi normal. Trolluk yapmasa bile onun hesabi ucurulurAbi geldi 10 dakika içinde banlandı zaten direkt
Hemen ikinci işim kime ait olduğunu bulmak oldu direkt.
Onu herkes yapıyor sürekli tek cihaz kullanmıyoruz sonuçtaBenimde bir vukuatım var. Ama berkin farkettimi bilmem. Ama öyle çoklu hesap değilde çoklu login...
3 bilgisayar 3 telefon 1 tablet ile 7 tane aygıt üzerinde foruma bağlanıyorum.
6 tanede ayrı internet bağlantısı kullanıyom.
Sıkıntı oluyormu acep...
Yok abi sorun değil buBenimde bir vukuatım var. Ama berkin farkettimi bilmem. Ama öyle çoklu hesap değilde çoklu login...
3 bilgisayar 3 telefon 1 tablet ile 7 tane aygıt üzerinde foruma bağlanıyorum.
6 tanede ayrı internet bağlantısı kullanıyom.
Sıkıntı oluyormu acep...
Benim diğer hesapları bulabilcnmi bklm xdYok abi sorun değil bu