Güzel anilarinizin oldugu araclar nelerdir ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yunahki
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
opel-olympia-rekord-1963-1.jpg

şundan vardı. hatırlamıyorum...

18'li yaşlar ve araba kullanmayı öğrendiğim zamanlar. Çok şükür ki otomobil kullanmayı 2.0 atmosferik ve iyi yol tutan bir araçta öğrenme fırsatım oldu. Hala ilanlardan bakarım, temiz bir tane düşürme fırsatım olursa tekrar almayı planlamıyor değilim.
ford-mondeo-1996-12.jpg

Ufak bir gülme geldi, sonradan da sırıtma şekline dönüştü. Neyse öhöm. Şuan kullandığım aracımın koltuk yatırma yayını attırmıştım. Sonrası BAN. :D Şuan kullandığım aracımla en güzel anılarımı yaşıyorum.

Son düzenleme:
88 model doğanımla 97 model enjeksiyonlu doğan slx'i ve izmir otobanda megane 1'i yediğim anları unutamam :D bide 100lük bmc levend ile trafik polisinin olduğu kavşakta verdiğim yan bambaşkaydı :D

BMW E60 Polis çevirmesi görünce kaç saat otururduk içinde sağa çekip :D

Porsche Cayenne 4.5S 2005: İlk profesyonel araba kaçırma deneyimimizdi, 10.sınıfın ilk dönemi. Dacia'dan takviye yapıp lastikleri de rastgele şişirmiştik, bir haftada biriktirdiğimiz harçlığı bir saatte yakmıştı nomıssız içim bir hoş olur ama aklıma geldikçe

Hyundaii H100: taksi falan pahalı diye arkadaşlarla doluşup gezmeye gittiğimiz günleri özledim :/

Hilux'la bütün kışlar güzel geçiyor :D

Fiat Ducato: Okula az gidip gelmedik onu çalıştırmaya uğraştığımız kadar yürüsek varırdık aslında :D Maloz yüklüydü boşaltmaya üşenir öyle gezerdik, direksiyonunda baya boşluk vardı arka kapısı giderken açılıyordu :D Metrobüse binmekten iyidir kafasıyla çok riskli şeyler yaptık şimdi olsa hayatta yapmam.

Benim anılar sap işi ama idare ediverin. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...