KAPALI Hangi arabayı almalı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RYAN7R
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RYAN7R

Özg
Panpa
4,160
29
Marka
Yok
Lancer'ın kaporayı aldık, Golf'ü de yakın zamanda satarım diye umuyorum. Toplamda elde olacak para 85-86 civarı, belki üstüne annem 3-5 daha koyar alırız bir araba diyorum ama hiç koyacağını sanmıyorum. Bu ara sigarayı bıraktığı için dengesiz, ilk başta Lancer'ı satabilirsin dedi, son 3 gündür sakın satma canını okurum tavrında, geçti Bor'un pazarı...

Neyse 85-90 arasına, dizel-otomatik, C segmenti, Sedan-HB, mümkünse dolu olacak, tercihen beyaz dış renk, iç siyah döşemesi olan ne araba alabilirim ikinci el?

Aklımdan geçenler:

Ford Focus 1.5 TDCI Powershift Titanium
Peugeot 308 1.6 BlueHDI A/T Allure(bluehdi motorların bir kısmında büyük sıkıntılar var çekinceliyim)
Volvo V40 1.6D A/T
Opel Mokka X Enjoy 1.6 CDTI A/T 13500 km hatasız(bunu bana yakın bir arkadaşım ayarlayacak bu fiyata)
Seat Leon 1.6 TDI DSG Style(yetkili servis bakımlı olmalı)
Opel Astra K 1.6 CDTI A/T 10-15k km hatasız (ellerine düşerse bu araba belki, şu an yok)
Volkwagen Golf 1.6 TDI DSG Comfortline-Highline(yetkili servis bakımlı olmalı)
Audi A3 1.6 TDI Stronic(yetkili servis bakımlı olmalı)

Gönlüm istemese de benzinli belki sırf keyif için alınabilir:

Ford Kuga 4x4 1.6-1.5 Ecoboost A/T Titanium

Guzel araba da bizim toplumdaki peugeot algisi yuzunden alamiyorum, golf ten 308 e dusulur mu tarzi cevaplara magruz kaldigim icin vazgectim.
Bu kafayla bu millete 200k'ya Golf'te satarlar 500k'ya Arteon'da.

2014 model V60 D2 kullanıyor arkadaşım araç 180K km'ye geldi daha hiç arıza yaşamadı. Motor biraz sesli, performans V40'da da yetersiz geliyor V60'da da, şanzuman konforlu ama çok da birşey beklememek lazım yandı bitti bozulacak derdi yok en güzel yanı.

C segment focus,corolla; B segment 2005 palio; Kendi arabam Kompakt C suv görünüşlü crossoverım Chr da kullanıyorum. Bunlar her hafta kullandığım arabalar.Hepsine de binerken boynumu kesmeyecek Clavicula(köprücük kemiğime) tam dayamadan en sağlıklı şekilde ayarlıyorum.Ayar yoksa eğer köprücük kemiği kırılması ve göğüs kafesi kemiklerine zarar verebilir kaza anında.Ayarı olmayan bir araba alırsan hayırlı olsun hediyesi benden
emniyet-kemer-tokasi-plastik-2adet-20519-68500-20-B.jpg
@DouglasAdams en uygun kemer ayarı ve oturuş pozisyonunu bir ara çekip koyarsan bilmiş oluruz gerçekten merak ediyorum.En doğru oturuş pozisyonundan kastım gazlamalık olan değil en güvenilir olan.Özellikle benim Clio'da en büyük sıkıntı sağ ayağın diz ve ayak bölgesi Allah'tan kemer yükseklik ayarı bulunuyor.Eski R9 Spring'te yoktu.:(

https://www.euroncap.com/tr/results/renault/clio/15470

Son düzenleme:
Beyler bu V40 ne yakar sizce Ankara sartlarinda? 12.1 0-100 baya kotu, yazilim+dp gerekir gibi... ayrica advance ve premium donanim arasinda gordugum farklar:
Multimedya ekran boyutu
Deri koltuk
Adaptif Bi xenon
Hayalet kadran

Baska fark var mi?

Özgür, bizim 2016 model Mazda 3 Power Sense var benzinli. Düşünürsen bizimkilerle bir konuşayım. Düşük hızla yapılan basit bir kazadan 20.000 trameri oldu daha yeni.

Valla iç mekan kalitesi Golf'le yarışır, yer yer 1tık üstüne çıkar, torpidoda filan da bir tık altına iner. Sürüşte de Focus'la kafa kafaya. Ama temiz turboyla o kadar yürüyorsa Cupra'lara göz kırpar valla.
Cupra'da ne bileyim ya.Vw den Seat gibi alt grubuna geçilir mi?? Bana mantıksız geldi.Cupra alacağıma Pejo alırım

https://www.sahibinden.com/ilan/vas...ntra-1.6-crdi-design-pack-otm-517069236/detay geçen demiştim akrabayla Hyundai bayilerini gezdim diye bu arabayı çok beğendi satılmazsa ilerleyen süreçte alacak herhalde.Arabanın 5.000 kusur liralık teyip çalınması ile ilgili hasar kaydı var onun haricinde fena gözükmüyor içi ve dışı temiz duruyor.Akrabanin dediği aynen şu arabayi satan arkadaşa karşı multimedya sistemi yenilenmiş hiç olmazsa eski hesap makinası ekranında kalsaydı daha mı iyiydi @Ozgur Gunes in hesap da buna benzer herhalde

Son düzenleme:
Özgür, bizim 2016 model Mazda 3 Power Sense var benzinli. Düşünürsen bizimkilerle bir konuşayım. Düşük hızla yapılan basit bir kazadan 20.000 trameri oldu daha yeni.

Oglum dalga mi geciyosunuz ciddi misiniz benim devreler yandi :S

NEYSE SU KELTOŞ İLK DEFA GUZEL BİR VİDEO
CEKMİS, ARTİK TEK GERCEK VOLVO, ASİK OLDUM <3

Su xenonlu volvoyu alirsam iyi olacak.

https://www.sahibinden.com/ilan/vas...ntra-1.6-crdi-design-pack-otm-517069236/detay geçen demiştim akrabayla Hyundai bayilerini gezdim diye bu arabayı çok beğendi satılmazsa ilerleyen süreçte alacak herhalde.Arabanın 5.000 kusur liralık teyip çalınması ile ilgili hasar kaydı var onun haricinde fena gözükmüyor içi ve dışı temiz duruyor.Akrabanin dediği aynen şu arabayi satan arkadaşa karşı multimedya sistemi yenilenmiş hiç olmazsa eski hesap makinası ekranında kalsaydı daha mı iyiydi @Ozgur Gunes in hesap da buna benzer herhalde
Geçen sıfır km sini attınız hocam aynı paraya. Bir daha düşünmek gerekir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...