Hangi İnternet Servis Sağlayıcısını Kullanıyorsunuz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ozgur44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ozgur44

Profesör
288
Selam arkadaşlar Türk Telekom evde internetini (ttnet ) telefon hatsız (Yalın) olarak kullanmaktayım. Yalın adsl 8 Mbps'ye kadar adil kota 50 gb sınırsız interneti yaklaşık 70 tl ye kullanmaktayım. siz hangi saglayıcıyı, hangi paketi ne kadara kullanıyorsunuz ve kullandığınız netten memnunmusunuz.
Not : Ben genel anlamda kopma filan yaşamıyorum fakat 50 gb hemen doldugu için hız problemi yaşıyorum ve internetimi değiştirmek istiyorum

Benim Taahhüt derdim yok şükür ama 96 tl lik baglantı ücreti düşündürüyor superonline'nin

Şuan superonline kulanmaktayım. 16 mbit 50 akk 60 tl fatura ödüyorum. Bnce kesinlikle superonline kullanılmalı ben çok memnunum. Bundan önce türk telekom kullanmaktaydım 3 ay kullandım taahhüt bitmeden kapatım. Yağmur yağsa net kopuyo gelmiyor bi dünya uğraş. Birde süperonline türk telekomun alt yapsını kullanmasına rağmen türk telekomdan daha iyi net veriyor.

Bu Superonline altyapısı her yerde yok galiba.
Sakarya tarafında var mıdır yoksa onlar hallediyorlar mı?

Türk Telekom İnternet.

Hipernet (VDSL2) + TTNET Alo (Konuştuğun kadar öde).

24 mbit 75 GB kota. İlk 12 ay 49.90₺ ikinci 12 ay 69.90₺.

Taahhüt Nisan'da bitiyor, düzgün teklif yaparlarsa devam, yapmazlarsa Kablonet'e geçeceğim.

65 mbps hız 125 gb akk intermet, ev telefonu galiba 600 dk, turkcell tv+ ve turkcell cep telefonu paketi içinde internet konuşma ve sms var 99 lira.
Çok iyi fiyat ancak telefonu türk telekomdan superonline a taşımada baya sıkıntı yaşandı onun dışında bi eksisi yok

Suan hava yagmurlu kopma olmuyor hizda stabil

Ekli dosyalar

• Screenshot_2017-01-05-22-24-42.png
    Screenshot_2017-01-05-22-24-42.png
    607.2 KB · Görüntüleme: 155
Önce Vodafone Fiber'e başvurdum. Var dedikleri altyapı mahallede var, sokağa ben başvurunca çekilecekti gibi bir durum vardı. Caydım. Yoklukta cep telefonu kullanarak internetten başvuru yapayım derken hiç gelmem dediğim tufaya gelip ttnet yerine Doping'e başvurmuş bulundum. Diğer firmalarda olduğu gibi bu arkadaşlar da saçma sapan şekilde kara düzen çalışmalarına rağmen çok fazla aldırış etmedim, akışına bıraktım :)
16MBps hıza kadar 50GB AKK + ayda 3000dk. sabit hatlara görüşmeli telefon 52+10 toplam 62 liraydı. Geçen ay arayıp AKK 75gb yapalım dediler, ben 100 yapalım dedim. +10 liraya da onu yaptık.
Şu anda eve gelebilen max. hız 11Mbps, 100GB AKK var ve sabit telefon toplam 72lira ödüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...