Hangi Kredi Kartını Kullanmalıyım?

Sizce hangi kredi kartı daha avantajlı?

• WORD

• MAXİMUM

• PARAF

• BONUS

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Aynen her 200 tl ve ustu alışverişe 1 ispark hakkı veriyor. O hakki da bir gün boyunca kullanabiliyorsun ister bir saat ister yedi saat..
1 kere olması kötü olmuş, az önce mesaj attım şimdi 1 kere park edebileceğim. peki park görevlisine kartı vermem lazım mı?
bir de taksitli alışveriş de sayılıyor değil mi? tek sefer dediği tek çekim değil?

Kuveyttürk senin bankan kredi kartlarını tavsiye ederim. Zaten kuveyttürk ü ticaret yada borsa döviz emtia gibi yatırım araçları ile uğraşanlar bilir kaliteli ve çok avantajlı bir bankadır. Şuan senin bankan kredi kartı ile yapılan tüm akaryakıt harcamaları %5 kazandırıyor. Shell veya bp gibi spesifik olmasına gerek yok harcanan kalem akaryakıt ise direk %5. Sadece katılım bankası yani faizsiz bankacılık olduğu için ekstrenizi çok atlatmadan düzenli ödemeniz lazım çünkü gecikme oranları yüksek fakat yılda 1 kaç kez affediliyor

Son düzenleme:
ben maximiles kullanıyorum sadece, 3 sene önce millerimle yurt dışına bedavaya gidip gelebilmiştim, iyi puan veriyor. Geçende arkadaşım enparadan bahsetti, ciddi avantajları var, köşede paranızda varsa günlük faiz bile veriyor. Bence enpara da düşünülebilir.

Kuveyttürk senin bankan kredi kartlarını tavsiye ederim. Zaten kuveyttürk ü ticaret yada borsa döviz emtia gibi yatırım araçları ile uğraşanlar bilir kaliteli ve çok avantajlı bir bankadır. Şuan senin bankan kredi kartı ile yapılan tüm akaryakıt harcamaları %5 kazandırıyor. Shell veya bp gibi spesifik olmasına gerek yok harcanan kalem akaryakıt ise direk %5. Sadece katılım bankası yani faizsiz bankacılık olduğu için ekstrenizi çok atlatmadan düzenli ödemeniz lazım çünkü gecikme oranları yüksek fakat yılda 1 kaç kez affediliyor
Kampanya sona ermiş maalesef