Ben son bir yıldır falan google kullanıyorum ama geçen bi hata yaptı beni çok zorlanacağım yerlere soktu o günden sonra arayışa girdim biraz. Bir de karmaşık kavşaklarda hangi yola gireceğimi anlayamadığım durumlar oluyor ara ara u çekmek zorunda kalıyorum google da. Ya da mesela sola dönmem gerekiyor ama sağdan ayrılan yola girersem dönemeyeceğim halde trafik yok o tarafta diye oraya yönlendirdiği oluyorEskiden çok rahat Yandex derdim ama Google Haritalar Türkiye'de aktifleştikten sonra hep Google'ı kullanmaya başladık.
Trafik bilgisini çok güzel gösteriyor, istenirse alternatif rotalara geçiş çok kolay.
yandex navi bence daha iyi sizin eczane durumu büyük ihtimal aynı isimdeki farklı yere götürmüştür ayrıntılı adresede bakmak lazım yazarkenHadi bu konuyu hortlatalım neredeyse 3 yıl öncesinde kalmış. Uygulamalar güncellendi-gelişti buna bağlı olarak kullandığımız uygulamalar değişmiş olabilir.
Ben google maps kullanıyorum, telefonda yüklü gelir malum. Direkt bunu açtım bi sorunum olmadı ta ki 2 gün öncesine kadar birini bırakırken yolu bilmiyoduk bi eczaneden tarif edebilirim dedi yazdık eczaneyi bi gittik dağın başındayız etrafta hiçbir şey yok, yaklaşık 10km ye mâl oldu bana. Bu durum sonrasında sizlere de fikirlerinizi sormak isterim kim ne kullanıyor faydaları-eksileri neler? Şuan yandexi indirdim, hiç kullanma fırsatım olmadı ama benzinlik gibi şeyleri daha detaylı gösteriyor gibi
Aynı isimde farklı yer olsa ben razıyım, dağın başına çıkardı etrafte ne eczane var ne herhangi bir dükkan çıkarken zor çıktım inerken zor indim baya bi terse götürmüş bi de niye yaptı bilmiyorum ilk kez başıma geldiyandex navi bence daha iyi sizin eczane durumu büyük ihtimal aynı isimdeki farklı yere götürmüştür ayrıntılı adresede bakmak lazım yazarken
o zamana yandex naviden sasmaAynı isimde farklı yer olsa ben razıyım, dağın başına çıkardı etrafte ne eczane var ne herhangi bir dükkan çıkarken zor çıktım inerken zor indim baya bi terse götürmüş bi de niye yaptı bilmiyorum ilk kez başıma geldi
Bu Google ile alakalı değil, Google için Türkiye'deki mekansal bilgileri toplayıp işleyerek haritaya yüklemeye hazır hale getiren taşeronlarla ilgili bir sorun. Bölgede hatalı veya eksik bir veri girişi yapılmıştır. Öyle olunca Google'ın en kısa yol, en hızlı rota analizleri vs. bozuk veriye bağlı olarak zincirleme şekilde yalan olurAynı isimde farklı yer olsa ben razıyım, dağın başına çıkardı etrafte ne eczane var ne herhangi bir dükkan çıkarken zor çıktım inerken zor indim baya bi terse götürmüş bi de niye yaptı bilmiyorum ilk kez başıma geldi
Yandexin sesli tarifini henüz denemedim ama Google uzun süre düz gidilse bile ara ara düz devam edin diye uyarıyor. Dönüşleri de böyle çevre yolu gibi yerlerde çok çok önce söylüyor şehir içinde ara sokakta falan hiç susmuyo zatenbir de dikkatimi çeken yandex google a göre dönüşleri genelde çok geç söylüyor
çok konuşuyor evet boş konuşuyor bazen :9Yandexin sesli tarifini henüz denemedim ama Google uzun süre düz gidilse bile ara ara düz devam edin diye uyarıyor. Dönüşleri de böyle çevre yolu gibi yerlerde çok çok önce söylüyor şehir içinde ara sokakta falan hiç susmuyo zaten
Oooo HERE kullanan biri. Feedback'lerini alalım hemenTaaa Nokia zamanından beri HERE kullanıyorum. Google maps mevcut telefonumda anlamsız şekilde donuyor ve takılmalar yaşatıyor o yüzden hiç kullanmıyorum.
Ben en başta arayüzünü ve akıcılığını seviyorum. Ondan sonrada çevrimdışı harita özelliği olarak şu ana kadar denediklerimin en iyisi. Tüm Türkiye haritasını tek seferde indirmek falan pratik geliyor bana. Maps'te rota çizip, o rotayı indiriyordu sadece komple iniyor mu bilmiyorum ben beceremedim.Oooo HERE kullanan biri. Feedback'lerini alalım hemen
Bu tarz şeyleri çok umursamıyorum, arayüze bir şekilde alışırım da, asıl harita-trafik bilgileri ve çizdiği rota ne kadar doğru ve güncel? Konumunu ne kadar doğru algılıyor?Ben en başta arayüzünü ve akıcılığını seviyorum. Ondan sonrada çevrimdışı harita özelliği olarak şu ana kadar denediklerimin en iyisi. Tüm Türkiye haritasını tek seferde indirmek falan pratik geliyor bana. Maps'te rota çizip, o rotayı indiriyordu sadece komple iniyor mu bilmiyorum ben beceremedim.
Bir de alışkanlık biraz benimki
Konum algılamasında bir sıkıntı yaşamadım hiç. Hatta bu Sakarya'da kaldığım sitede, Allah'ın dağında bile, (örneğin Yandex'in görmediği bir yer) yerimi doğru olarak gösteriyor. Rota çizmek, Maps'e göre daha pratik geliyor bana. Örnek vermek gerekirse A noktasından B noktasına hedef oluşturduğun zaman, ekranı kaydırarak alternatif rotalara çok hızlı geçiş yapabiliyor. Maps'te ekranda diğer yola dokunmak gerekiyor, ona dokunayım derken ben başka bir yeri işaretliyorum, sonra oraya rota çiziyor bir anda falan ortalık karışıyor. Here'da bunu yaşamıyorum. Trafik bilgisi konusunda Maps kadar iyi değil, Maps kesinlikle en doğru sonucu veriyor.Bu tarz şeyleri çok umursamıyorum, arayüze bir şekilde alışırım da, asıl harita-trafik bilgileri ve çizdiği rota ne kadar doğru ve güncel? Konumunu ne kadar doğru algılıyor?