Hangi mobil harita uygulamasını kullanıyorsunuz?

Hangisi/hangileri?


  • Kullanılan toplam oy
    140

Alcantara

Batuhan KARALAR
Yönetim
Editör
7 Eyl 2016
1,052
1,185
2,570
27
İstanbul
Marka
Renault
Selam arkadaşlar,

Malumunuz bayram tatilinden dönüşler başladı. Ben de hazır aklıma gelmişken böyle bir anket açayım dedim. Sorumuz basit, yolculuklarınızda hangi mobil harita uygulamasını ya da uygulamalarını tercih ediyorsunuz? Yorumlarınızda sebeplerini de belirtirseniz kullanmayı düşünen arkadaşlar için faydalı bir kaynak olacağını düşünüyorum.

Herkese keyifli yolculuklar..
 

İstanbullu

Panpa
8 Eyl 2016
7,345
10,782
4,770
İstanbul
Marka
Hyundai
Google maps, dünya üzerindeki en başarılı trafik verisine sahip telefon. Ayrıca senin yol haritanı hafızasına kaydediyor. Pc den açıp nerelere gittin nerden geçtin bakabiliyorsun.
 
  • Beğeni
Tepkiler: Akın

Porsche

GALERİCİ
8 Eyl 2016
11,127
23,291
6,520
İstanbul
Marka
Zirai Traktör
Ben yandex tavsiye ederim. Google dan daha akıcı çalışıyor çoğu zaman. Trafik bilgisi açısından da yandex benim açımdan öne geçiyor.
 
  • Beğeni
Tepkiler: by

fthz

Profesör
19 Eyl 2016
111
60
1,035
38
istanbul
Google maps ve yandex'i denedik. Yandex'i trafik durumuna göre yanyolları daha aktif kullanabiliyor ama rota planlaması google daha iyi bence. Ben Google'ı kullanıyorum, tlfda zaten hazır yüklü şarj yeme durumu da daha iyi.
 

emre16

Panpa
8 Eyl 2016
1,607
4,922
4,070
28
Aydın / Bursa
Marka
Renault
Google bi tık daha kullanışlı bence rahat rahat gidip geliyorum şarj yeme ve kota harcama konusunda da baya iyi sıkıntı yaşamadım bu zamana kadar
 

bt

Takipçi
Destekçi
Beta Programı
8 Eyl 2016
17,940
7
51,187
6,820
Kocaeli
Marka
Opel
Yandex Navigasyon kullanım ve sesli yol tarifi bakımından daha iyi. Ama trafik bilgisi yarım saat kadar rötarlı gelebiliyor. Bu durum İstanbul gibi yerlerde büyük falsoya dönüşüyor.
Google Maps ise whatsapp ile konum paylaşımında filan daha pratik bir çözüm oluyor. Ayrıca Google kartlarıyla sürekli beraber çalıştığı için iş için tahmini süre, ev için tahmini süre gibi bilgiler her zaman el altında oluyor. Buralardan bir tıkla Google Maps açılabiliyor. Sanırım Google trafik verileri de daha dakik oluyor. Çoğu zaman tahmini süreyi tutturuyor.
iGO'yu 2yıl önce arkadaşımın telefonundan açmıştık bir kez. Bilmediğimiz mahallede 3 kere aynı yerden geçip mahalleden çıkamayınca vazgeçmiştik. =) Son durumunu bilemiyorum, mutlaka o da gelişmiştir. Sonuçta çoğu navigasyonlu multimedya sistemlerinde dahili olarak iGO yüklü oluyor.
Diğerlerini hiç kullanmadım. Google Maps, Yandex Navi, bunlara ek olarak da İstanbul'daysam İBB Cep Trafik'ten trafik durumu kontrolüyle başka uygulamalara ihtiyaç duymadım.
 

İstanbullu

Panpa
8 Eyl 2016
7,345
10,782
4,770
İstanbul
Marka
Hyundai
Google maps için hız göstergeside var. hız götergesi yok diye üzülmeyin. google store üzerinden navmeter yüklerseniz hız bilgiside gelir.
 

Toprak

Toprak
Faforitçi
Beta Programı
8 Eyl 2016
6,824
26,080
5,720
Ankara
Marka
Skoda
Hadi bu konuyu hortlatalım :D neredeyse 3 yıl öncesinde kalmış. Uygulamalar güncellendi-gelişti buna bağlı olarak kullandığımız uygulamalar değişmiş olabilir.

Ben google maps kullanıyorum, telefonda yüklü gelir malum. Direkt bunu açtım bi sorunum olmadı ta ki 2 gün öncesine kadar :D birini bırakırken yolu bilmiyoduk bi eczaneden tarif edebilirim dedi yazdık eczaneyi bi gittik dağın başındayız etrafta hiçbir şey yok, yaklaşık 10km ye mâl oldu bana. Bu durum sonrasında sizlere de fikirlerinizi sormak isterim kim ne kullanıyor faydaları-eksileri neler? Şuan yandexi indirdim, hiç kullanma fırsatım olmadı ama benzinlik gibi şeyleri daha detaylı gösteriyor gibi
 
Son düzenleme:
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım