Corsa c 1.4 2001 modelBen olsam 5w30 tercih ederdim, mobil 1 esp formula olur, xclean, xclean+x clean fe... arabanin tam modelini soyler misin, motul un sitesinden onerilere bakayim.
Corsa c 1.4 2001 modelBen olsam 5w30 tercih ederdim, mobil 1 esp formula olur, xclean, xclean+x clean fe... arabanin tam modelini soyler misin, motul un sitesinden onerilere bakayim.
Benim gibi sanayiden anlamayan servisin önerdiği dışında yağ bilmeyenler için; bilenlerinizden ilgilenenlerinizden yağlar hakkında bir yazı okuma şansımız olur mu? Eminim sadece ben değilimdir bu konudan çakmayan
Servis ne kullanıyor hiç sormadım valla. Merak ettim şimdi. Motor yağının performansa etkisi var mı?
Corsa c 1.4 2001 model
Benim araç iyi yürüyor, o zaman yağda ucuza kaçmamışlar.Kendini iyi sogutan yag arabayi sisirmez, sismeyen araba daha uzun soluklu yurur, motor parcalarinin asinmasini azaltir.
Tarihi eser benim araba nerdeyse şu lm molygeni denemezsem xmax 0-40 deniyecemSenin arabana motul tarafindan 4 oneri var:
Xmax 0w40
Xcess 5w40
Synergie 10w40
Power 10w40
Bunlardan hic birini almazdim heralde
Mobil 1 5w50 ve 5w40 onermis, heralde aracin yasindan dolayi boyle bir oneride bulunuyor iki markada, ben olsam motul xmax 0w40 alirdim.
Tarihi eser benim araba nerdeyse şu lm molygeni denemezsem xmax 0-40 deniyecem
knki senin araç 1.8 tfsi 150hpydi herhlde motor hacmı zaten buyuk üstelik 150hp bmw hem 1.6 hem yazılımlı 200hp+ yani senin aracın iyi yürümesi, şişmemesi doğal... castrol koy yine şişmez :dBenim araç iyi yürüyor, o zaman yağda ucuza kaçmamışlar.
Roll e cagirdin 1.6 atmosferik var gelim mi dedim takmadin hic konusmaValla bence kafana gore takil, o motora zeytinyagi koy bana misin demez aaaahhh yigit atmosferik motorlar, ölüyorlar yavas yavas...
Fakir o fakirknki senin araç 1.8 tfsi 150hpydi herhlde motor hacmı zaten buyuk üstelik 150hp bmw hem 1.6 hem yazılımlı 200hp+ yani senin aracın iyi yürümesi, şişmemesi doğal... castrol koy yine şişmez :d
edit: 1.4müş snrm... yine yazılımlı gibi olmaz sonçta
Senin arabana motul tarafindan 4 oneri var:
Xmax 0w40
Xcess 5w40
Synergie 10w40
Power 10w40
Bunlardan hic birini almazdim heralde
Mobil 1 5w50 ve 5w40 onermis, heralde aracin yasindan dolayi boyle bir oneride bulunuyor iki markada, ben olsam motul xmax 0w40 alirdim.
Roll e cagirdin 1.6 atmosferik var gelim mi dedim takmadin hic konusma
araç için öneri yağlara baktığın bi site vs var mı ?
Ne arizisi yav bende jip mip yokDogrudur atmosferikte kalmadi artik, kapisamayizda gecenlerde can sikintisindan civic 1.6 vs lancer 1.6 yaptik...
O degil de, bizi araziye gotursene beee
Ne arizisi yav bende jip mip yok