Hangi Oto Yıkamacıları Tercih Ediyorsunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mcb
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mcb

Murat
Panpa
1,430
37
Marka
Mercedes
Selamlar,

sitede aradım ancak bulamadım. O nedenle güzel bir database olabilecek bir konu açmak istedim. En memnun kaldığınız oto yıkamacılar nereler? Belki yakınlardaysak bize de bir rehber olur. Her yerde mantar gibi oto yıkamacı var ancak hangisi iyi hangisi kesinlikle uzak durulmalı nerede arasam bulamıyorum. Google'da ya hiç yorum olmuyor ya fake yorumlarla 5 yıldız alan yerler oluyor.

Kendi adıma İstanbul'da şu ana kadar AutoClub ve Sonax'tan normal yıkamalarda genelde memnun kaldım ben mesela. Ancak AutoClub Bostancı şubesini pek sevmemiştim. Çalışanlar herkesten yapışır derecede bahşiş istiyordu. Güzel temizlenmişse bahşiş de verirsin ama herkes vermek zorunda değil bence. Bu kadar ısrar kıyamet de gözünde düşürüyor insanın aldığı hizmeti. Hele bir de markalaşmış yerlerde göze batıyor. Şu ana kadar en iyi hizmeti Güneşli Sonax'ta aldım diyebilirim. Çalışanlardan sahibine çok ilgililerdi ve araba gerçekten çok güzel temizlenmişti. Bu konuştuklarım hep standart iç dış yıkama için tabii. Sizin sevdiğiniz yerler neresi?

Dış için Tünel Yıkama olan istasyonlar. Kimseyle uğraşmıyorum Makina sağolsun tazyik+köpük+fırça+durulama+cila+kurulama yapıp gönderiyor Mis :) Hem de 10-15 TL

ankara’da buharlı yıkama yapan birlik mahallesinde “alc oto yıkama”yı herkese kesinlikle öneririm.
buhar sayesinde el girmeyen yerler de tertemiz oluyor.
iç-dış fiyat 35₺ ancak hem gayet özeniyorlar hem de buhar baya bi fark yaratıyor.
tavsiye ederim.

Ben kendim yıkıyorum benzinlikte. Ama sadece suyunu kullanıyorum. Köpüğü kendi malzemelerimden kullanıyorum.

Hiç yıkamaya araba vermedim, özellikle iç mekan temizliği (koltuk döşemeler falan) için Ankara içi öneri alabilirim fiyat/performans oranı en büyük kriterimdir :D onun dışında normal yıkamamı 15 litre suyla kapının önünde yapabiliyorum

Hiç yıkamaya araba vermedim, özellikle iç mekan temizliği (koltuk döşemeler falan) için Ankara içi öneri alabilirim fiyat/performans oranı en büyük kriterimdir :D onun dışında normal yıkamamı 15 litre suyla kapının önünde yapabiliyorum
Meguiars Şaşmaz var Ankara Şaşmazda. Basık Çocuk Works var yine Şaşmazda. İkisininde işçilikleri kaliteli.

Son düzenleme:
%80 kendim yıkarım. Uzun yol dönüşlerinde sadece yıkatırım veya içi çok pis olursa. O da sonax'a yıkatırım veya Ümraniye'de Meydan AVM'nin otoparkında yıkamacı var orası da fena değil.

Evdeysem kendim,işim varsa ya da profesyonel bir temizlik istiyorsam genelde avm yıkamacılarına ya da isim yapmış yerlere bırakırım.Şuana kadar yaptıkları işi beğenmediğim olmadı ama pahalı bulduğum oldu.

Denizli'de kampüs oto var, oraya gidiyorum araba çok kötü durumdaysa. değilse sürücü pisti shell şubesine gidip kendim yıkıyorum.

Kendim hallederim o işleri, genelde her dışarı çıktıgımda ya da 2 seferde bir alt yıkama dahil yapar öyle çekerim garaja. Arabam telefonum ve ayakkabım çok hassasım bu üç eşyamda.

IMG_20200714_154921-min.jpg

2 3 senedir Point Bornova Shop&Wash'a götürüyorum. Fiyat biraz tuzlu ama çok güzel yıkıyorlar. Bugün 45₺ verdim. KaStyle'in sahipleri burayı işletiyor.