Hasarlı Araç İlanları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaput far ve sağ ön çamurluk birleşim yerindeki orantısızlığa bakılırsa çok daha fazlası olduğu kesin

Valla bu konuda bir mağduriyet kabul etmiyorum. Herkesin aklı var fikri var, akıllarına yatıyor mu gidip böyle kişilerden alıyorlar böyle araçları?
Yazmış emsallerinin değeri 150 bin lira, aracımızın değeri 99 bin lira + bin lira masrafı var. Madem sadece bin lira masrafı var neden onu yaptırıp 100 bin liraya satmıyor o galeriler? Hem madem ciddi bir şey yok neden emsalinden 50 bin lira ucuz? 3-5 bin lira değil 50 bin lira, bir araba parası.
Hani gerçekten durum böyle olsa, araçta ağır hasar olmasa bile ben gidip emsali 150 bin lira olan bir aracı 100 bin liraya almam, altında bir bit yeniği ararım.

Bu konuyu bende merak ettim. A5 görmüştüm piyasası 110-120 arası 85'e satıyorlardı. Hasar da doğru düzgün yoktu. Sadece tamponda ufak bir sürtme vardı. Bu konuda aydınlattığınız için teşekkürler. Yaptıkları tam anlamıyla dolandırıcılık.

Final oto biraz dolandırıcı gibi Google'da aratınca onlarca mağdur bulabilirsiniz.

dolandırıcı değiller aslında, ne mal oldukları az çok belli sattıkları bütün arabalar kazalı herkes bunu bilerek alıyor. şimdi bu arabayı alan adam 5 ay sonra dava açsa kazanamaz kazalı ve hasarlı olduğunu bilerek alıyor çünkü

Ve bunları yiyen insanlar hala var yazık valla, parasından belli
Piyasayı araştırmak öğrenmek şart, ne zaman başlayacağım hala belli olamayan işe başlayınca alacağım araba için 2 aydır araştırma yapıyorum. youtube'da izlemediğim video kalmadı ilgilendiğim arabalarla ilgili. Piyasalarını az çok öğrendim arabalara sahip olanların kafalarını şişirdim ama almam için yeterli bilgiye sahip olacağımı düşünüyorum. Herkes böyle yapsa sıkıntı kalmaz, tabi insanlar dürüst olsa yine sıkıntı yokta o ayrı

Piyasayı araştırmak öğrenmek şart, ne zaman başlayacağım hala belli olamayan işe başlayınca alacağım araba için 2 aydır araştırma yapıyorum. youtube'da izlemediğim video kalmadı ilgilendiğim arabalarla ilgili. Piyasalarını az çok öğrendim arabalara sahip olanların kafalarını şişirdim ama almam için yeterli bilgiye sahip olacağımı düşünüyorum. Herkes böyle yapsa sıkıntı kalmaz, tabi insanlar dürüst olsa yine sıkıntı yokta o ayrı
Yani dediğin gibi birşey almadan önce 100 kere düşünmek lazım bu dönemde artık böyle ama saf insanlar yok değil o yüzden bunlar bu şekilde yürüyor malesef

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...