beyler zaten tarzları bu. 15 senedir ne yapmayacağız dediler ise 1 sene geçmeden yaptılar. birşeyi yapmayacağız diyolar ise hazırlanabilirsiniz. yapacağız dediklerini asla yapmazlar o hikayedir emin olun. mesela şuan esip gürlüyorlar ya hani tv'de? hikaye.Maliye Bakanı Naci Ağbal içki ve sigara vergileriyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Hürriyet Gazetesi’nden Sefer Levent’in haberine göre; 2017 yılı içerisinde dolaylı vergilerde herhangi bir artış yapmayacaklarına belirten Maliye Bakanı Ağbal “Ben bile bu noktaya geldiysem bu önemli yani. Artık otomobil vergilemesinde, tütün vergilemesinde, alkollü içeceklerin vergilemesinde gerçekten vergi oranları çok yüksek seviyelerde.
24 temmuz tarihli haber.
o öyle değildi knkiÜlkenin yarısına müstehak da, kalan yarısı için devletin başındakilerden fitil fitil damla damla çıkar bu zamlar umarım.
Ceketi giyip devlet adamı oldun mu 3 gün hırsız eşkiya derler, 4. gün bey derler. =) Saldım ben ülkeyi ya...
Yahu anlıyorsan da çaktırma işteo öyle değildi knkipavyon açtın mı 3 gün pezw.nk derler 4. gün bey
D:
Hocam niye octavia nin vergisi sizden fazla olmali anlayamadim ?Benim 30 binliralık arabam 1000 motor ve vergisi 220 tl
Skodanın Octavia 100 bin tl 1000 motor ve onunda vergisi 220 tl
Şimdi bu yeni sistemle, benim vergimi 100 tl olurda , Octavia nınki 300 tl olursa adil olur
Ama herkese zam, ayrıca octavia olana olan zama zam olacaksa ayak üstü götürmek denir buna.
HükümetSen desteklemiyorsun ben desteklemiyorum kim destekliyor?