Herkese geçmiş olsun

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ulas79
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yzlPrn.jpg

Sinirden ne yapacağımı bilmiyorum.Yazdım yazdım sildim amk kesin hapise atarlar beni içimdekileri haykırsam.

Cayennelere bakıyodum 2004+ falan. 2010 model 4.8 cayenne hesapladım vergisi 15 bin tlye geliyor . Hayatta vermek istemem ,yalan oldu böylelikle oda...90 bin Tl araba , 6 bin yıllık vergisi peh .

Son düzenleme:
Çok net yazacağım; terbiyesizliktir, aksini iddia edenden de şüphe ediyorum. MTV'nin bu denli arttırılmasının sebebini bulamıyorum. Sanayide çalışan ustanın yaptığı işçilikten vergi alan bir sisteme sahibiz. MTV'nin de bu terbiyesizlikten aşağı kalır yanı olmamalı dimi?

Biz ne kadar olayın kritiğini yaparsak yapalım hiç bir şey olmayacak ve bizim bunu kabullenecek olmamız düşüncesi beni yıkıyor.

Para bitti... nereden ne yapacaklarını, ne çıkartacaklarını şaşırdılar..
durun daha bunlar iyi günler... KGF ile piyasaya garantörlük saçtılar, onların geri ödemesi geldiğinde nasıl anlaşacaklar bakalım bankalarla..

İmkanınız varsa kaçın...

yeter gari sen ben o herkes şikayetçi de eylem yapan yok eylemmmm :D bizim millet şu kafada benzine mi zam gelecek hemen depoyu fulleyeyim de kar yapayım keh keh keh :D mtvye zam geliyo elinden gelse 10 yıllık mtvyi ödeyip ulan ne kar yaptım yaw der :D ama zam için eylem yapan yok, sesini duyuran yok. :D

yeter gari sen ben o herkes şikayetçi de eylem yapan yok eylemmmm :D bizim millet şu kafada benzine mi zam gelecek hemen depoyu fulleyeyim de kar yapayım keh keh keh :D mtvye zam geliyo elinden gelse 10 yıllık mtvyi ödeyip ulan ne kar yaptım yaw der :D ama zam için eylem yapan yok, sesini duyuran yok. :D
Hocam nasıl eylem yapacaksın ? Yaptığın an derdini anlatamadan şucu bucu diye yaftalanıp polis şiddetine maruz bırakılıyorsun. Sonrası zaten malum direkt içerdesin. Çomarlarına da bir güzel linç ettiriyorlar haklı olanı. Oldu bitti yani. Bu ülkede haksızlığa karşı çıktığın vakit, yanlışa dur dediğin vakit dokuz köyden kovuyorlar adamı. Bunlar heykelden korkar, doğruyu anlatan kitaptan korkar, hakiki islam'dan korkar, geçmişimizden korkar, okumuştan korkar, cumhuriyetten korkar yani bunların düzeni bozulmasın diye korkmadığı ve linç ettirmediği, ettirmeyeceği topluluk ve insan yoktur. Nereye sesini duyuracaksın :)

Sıkıysa eylem yap, OHAL var memlekette...
Dünya liderimiz söylemedi mi patronlara, "bakın ne güzel, grev falan olmuyor" diye..

Bugün epey yoğun bir gün geçirdim fazla takip edemedim ama aklımda cozemedigim şeyler var;

1- neden sadece binek araçta MTV artısı var.ticaride niye yok.ötv zammida aynı şekilde binekler arttıkça arttı ama ticari hiç artmadı.neden ticari araç sahipleri bedel ödemiyor.sadece binek aracı %40 arttiracagina binek ve ticariyi %20 arttırmak daha adil olmaz mı(kötünün iyisi işte )

2- ticari taksi,minibüs,nakliye vb firmalar %0 ÖTV ile araç alırken benim halkım neden bu kadar vergi ödüyor.bu kadar para kazanan hiç odemezken neden herşey vatandaşa ,onlar bu ülkenin vatandaşı değil sanırım.tabi milyonluk plakalari var durumları kötü almamak lazım.

Vergiler yüksek olabilir ama adil olmadıktan sonra olmaz olamaz.

Bugün epey yoğun bir gün geçirdim fazla takip edemedim ama aklımda cozemedigim şeyler var;

1- neden sadece binek araçta MTV artısı var.ticaride niye yok.ötv zammida aynı şekilde binekler arttıkça arttı ama ticari hiç artmadı.neden ticari araç sahipleri bedel ödemiyor.sadece binek aracı %40 arttiracagina binek ve ticariyi %20 arttırmak daha adil olmaz mı(kötünün iyisi işte )

2- ticari taksi,minibüs,nakliye vb firmalar %0 ÖTV ile araç alırken benim halkım neden bu kadar vergi ödüyor.bu kadar para kazanan hiç odemezken neden herşey vatandaşa ,onlar bu ülkenin vatandaşı değil sanırım.tabi milyonluk plakalari var durumları kötü almamak lazım.

Vergiler yüksek olabilir ama adil olmadıktan sonra olmaz olamaz.

Ticarinin vergisini arttırmak direk üretim nakliye maliyetlerine etki ettiğinden enflasyona etkisi, özel araçlara göre çok daha hızlı ve fazla oluyor sanırım, bundan...

Önemli olan günü kurtarmak değil mi?
Yapıştırrrrrr... nasıl olsa bi yerlerinni GILI olmaya meraklı 30 küsür milyon varlık var memlektte

Bence bir konu açalım arınma gecesi diye hatta direk bu konu üzerinden yağdıralım çünkü iki saattir aklımdan geçenleri yazmaya çalışıyorum lakin sonunda illa küfür ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...