Maalesef gerçek@ulas79 şaka olmasını temenni ediyorum
Ceketi giyip devlet adamı oldun mu 3 gün hırsız eşkiya derler, 4. gün bey derler. =) Saldım ben ülkeyi ya...Dağda haraç kesenin adı eşkıya, şehirde haraç kesenin adı bakan olmuş.. Haram olsun, bu düzene katkıda bulunup zerre pişman olmayanlardan çıksın ahımız inşaallah.
Hiç sindiremiyorum, acayip hırslanıyorum, kanıma dokunuyor. En çok kanıma dokunan da bunlara seve seve katlanan şuursuzların tercihleri yüzünden bunları yaşıyor oluşumuz.Ülkenin yarısına müstehak da, kalan yarısı için devletin başındakilerden fitil fitil damla damla çıkar bu zamlar umarım.
Ceketi giyip devlet adamı oldun mu 3 gün hırsız eşkiya derler, 4. gün bey derler. =) Saldım ben ülkeyi ya...
Arabam olmadığı için mtv beni etkilemiyor, arabası olanlar düşünsün xd
Arabam olmadığı için benzin fiyatları beni ilgilendirmiyor, arabası olanlar düşünsün xd
Dolarım olmadığı için beni etkilemiyor, doları olanlar düşünsün xd
toplu taşıma ücretleri niye artmış x(
bu mal geçen ay 10 tl idi şimdi niye 14 tl? ithal mal mı x(
Hah işte bunu anlamayan malları yazacaktım tam da... Bisiklete devam diyen sivri zekalı otobüse minibüse hiç mi binmeyecek, okul veya iş yeri servislerini hiç mi kullanmayacak? Akaryakıt zammıyla aynı durum. Evdeki tuvalet kağıdından yediğimiz ekmeğe kadar, kulaklıktan kolonyaya kadar her şeye etkisi var. Hepsi bir yerden bir yere taşınıyor sonuçta.Arabam olmadığı için mtv beni etkilemiyor, arabası olanlar düşünsün xd
Arabam olmadığı için benzin fiyatları beni ilgilendirmiyor, arabası olanlar düşünsün xd
Dolarım olmadığı için beni etkilemiyor, doları olanlar düşünsün xd
toplu taşıma ücretleri niye artmış x(
bu mal geçen ay 10 tl idi şimdi niye 14 tl? ithal mal mı x(
He ya, sigara kağıdının ötv'si konuları filan da var. 3 gün arayla üst üste bir derbi, bir de Şampiyonlar Ligi maçının gündemini yakalayınca hemen sıkıştırdılar zamları. Önce motorin, sonra da bu vergiler.Bu ülkede vergi kaçıranı, vergi ödemeyeni alnından öpmek lazım. Kaçırmayanlar enayidir kendi çocuklarının vebalini almaktadır (Yeni düzenlemenin Türkçe meali)
Bu arada asıl bomba %40 mtv değil. Şirket vergisinin %20'den %22'ye çıkması. Brüt maaş hesaplamasında, temmuz sonrası düşüşle birlikte maaşınız da kademeli olarak düşecek ve Aralık ayında dibi görecek demek oluyor bu.Ocak ayında 3500 tl maaş alan biri Aralık ayında 2800 tl alacak.. Otomobil severler mtv konuşurken sigara kağıdına gelecek vergi zammı falan arada kaynadı tabii..
Ha bir de şans oyunlarından alınan vergi %10'dan %20'ye çıkmış
He ya, sigara kağıdının ötv'si konuları filan da var. 3 gün arayla üst üste bir derbi, bir de Şampiyonlar Ligi maçının gündemini yakalayınca hemen sıkıştırdılar zamları. Önce motorin, sonra da bu vergiler.