Herkese geçmiş olsun

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ulas79
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başbakan Binali Yıldırım, 26. Dönem 3. Yasama Yılı dolayısıyla TBMM Başkanı İsmail Kahraman'ın ev sahipliğinde Meclis'te düzenlenen resepsiyonda gazetecilerin sorularını cevapladı.
Yıldırım, bir soru üzerine, MTV'ye yapılan yüzde 40 zammın sorulması üzerine Yıldırım, “MTV, müzik televizyonundan mı bahsediyorsunuz? Onunla bizim alakamız yok. Ben cevabını verdim” diye konuştu.

Kaynak: Yeniçağ
Ya bak... neyse ya... Sayın Başbakanım...

Başbakan Binali Yıldırım, 26. Dönem 3. Yasama Yılı dolayısıyla TBMM Başkanı İsmail Kahraman'ın ev sahipliğinde Meclis'te düzenlenen resepsiyonda gazetecilerin sorularını cevapladı.
Yıldırım, bir soru üzerine, MTV'ye yapılan yüzde 40 zammın sorulması üzerine Yıldırım, “MTV, müzik televizyonundan mı bahsediyorsunuz? Onunla bizim alakamız yok. Ben cevabını verdim” diye konuştu.

Kaynak: Yeniçağ
Kısacası ben vasıfsızım, öncekiler gibi beni oturttular buraya ne diyorlarsa onu yapıyorum demiş işte.

Son düzenleme:
2018 de alınacak sıfır arabalar için geçerliymiş bakan açıklama yapmış.Geri Vitesinizi güle güle kullanın.

2018 de alınacak sıfır arabalar için geçerliymiş bakan açıklama yapmış.Geri Vitesinizi güle güle kullanın.

Şimşek MTV zammı için ”Yanlış anlaşıldı, %40 MTV zammı 2018’de alınacak arabalar için geçerli” dedi. Şimşek daha sonra kanunu yanlış hatırladığını belirtip Meclis’teki kanunun bütün araçları kapsadığını ifade etti.

geri vitesin geri vitesi

O ilk açıklama saçmalıktı zaten, inanan var mıydı?
MTV her yıl alınan bir vergi, ilk alımla ilgisi yok. 2018 çıkışlılar, öncekilerden %40 fazla ödeyecek denemeyeceğine göre (bire bir aynı araba 2017 çıkışlı 1000 lira, 2018 çıkışlı 1400 lira, neden?). Tepki azaltmak için yapılan manevralardan biriydi.

Bunlar daha başlangıç dostlar...
Harç bitti yapı paydos.. zamlar daha yeni başlıyor...
Şimdi %40 olan zammı %25 gibi fahiş bir başka değere indirip herkesi sevindirir taktir bile kazanırlar..

Bunlar varya bunlar o kadar şeytan, o kadar kurnaz ki akılları bir tek alengirli işlere çalışıyor. Mtv zammını %40 olarak açıkladılar ve cumhurbaşkanı direkt ' oo çok olmuş olmaz böyle ' diyerek %25'e düşürttüler. Halbuki en baştan zam fiyatını %25 olarak belirleselerdi yine herkes çok fazla bu ne böyle diyecekti. Şimdiyse herkes ' neyse %40'dan 25'e düşürdüler iyidir ' diyecek. Halbuki bu senenin yasal zam sınırı %14,85 civarı. Bu rakamdan daha fazla zam yapılamaz. Ama öyle çakal ki bunlar milleti nasıl soyacağını, nasıl kabul ettireceğini iyi biliyorlar.

Bunlar varya bunlar o kadar şeytan, o kadar kurnaz ki akılları bir tek alengirli işlere çalışıyor. Mtv zammını %40 olarak açıkladılar ve cumhurbaşkanı direkt ' oo çok olmuş olmaz böyle ' diyerek %25'e düşürttüler. Halbuki en baştan zam fiyatını %25 olarak belirleselerdi yine herkes çok fazla bu ne böyle diyecekti. Şimdiyse herkes ' neyse %40'dan 25'e düşürdüler iyidir ' diyecek. Halbuki bu senenin yasal zam sınırı %14,85 civarı. Bu rakamdan daha fazla zam yapılamaz. Ama öyle çakal ki bunlar milleti nasıl soyacağını, nasıl kabul ettireceğini iyi biliyorlar.
Inanan olursada aklini seveyim onlarin

Hocam, bu senin dediğin ölümü gösterip sıtmaya razı etmek oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...