Herkese Merhabalar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhabalar , hoş geldiniz , keyifli forumlar dilerim :) Makinenizde çok güzel görünüyor keyifli sürüşler , hatırlatmak gibi olmasın ama umarım en kısa vakitte sorunlarını çözersiniz diyede eklemeden geçmeyeyim , tekrardan hoş geldiniz :)

Merhaba hoşbuldum. Evet halledilmesi gereken sorunları var doğru söyledin 🙂 haftaya inşallah yapılacak güzel haberi vereceğim size 🙂 çok teşekkür ederim. İyi forumlar.

Merhaba hoşbuldum. Evet halledilmesi gereken sorunları var doğru söyledin 🙂 haftaya inşallah yapılacak güzel haberi vereceğim size 🙂 çok teşekkür ederim. İyi forumlar.

İyi haberleri bekliyorum , garaj bölümüne de şöyle bir Sierra konusu alabiliriz diye düşünüyorum , teşekkürler keyifli forumlar :)

İyi haberleri bekliyorum , garaj bölümüne de şöyle bir Sierra konusu alabiliriz diye düşünüyorum , teşekkürler keyifli forumlar :)

Tabiki ben pek anlamıyorum ama destek olursanız tabi garaj bölümünden de konu açarız 🙂 teşekkür ederim keyifli forumlar.

Merhabalar herkese teşekkür ederim güzel karşılama için aracım sierra doch 2.0 fotoğrafını da paylaşayım sizinle :)
Foruma hoşgeldiniz. Güle güle kullanın. Gördüğüm zaman çocukluğuma götüren, Ford'un araba yaptığı dönemlerden çok beğendiğim bir modeldir. :)

Son düzenleme:
Hoş geldiniz. Eskiden benimde vardı sierram. Çok eğlenceli arabalar. İlk ve tek arkadan itiş tecrübemdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...