HIRSIZLIK!!!!!!

Özelde zannedersem 3,4 bin liralık ön konsola 7bin € isteyen Bmw servisinin organize etmesi çok hayal değil bence face de de yazdım bu şekilde Bmw ye :mad::)

Hala expertiz raporunu bekliyoruz gelir gelmez araba yapılacak.
Ceyhun Bey merhaba,

benzer durumdaki bir arabayi satin almak istiyorum ama tramer sorgusunda 1 adet carpma yaziyor. degisen parcalar ise hirsizlikla uyumlu. arka kelebek cami, konsol, ekran, kablolar, vs.

faturasini da yolladilar sagolsunlar fakat neden tramerde carpma yaziyor anlamadim.

sizin olayda da tramerde carpma diye mi cikiyor?

saygilar

Ceyhun Bey merhaba,

benzer durumdaki bir arabayi satin almak istiyorum ama tramer sorgusunda 1 adet carpma yaziyor. degisen parcalar ise hirsizlikla uyumlu. arka kelebek cami, konsol, ekran, kablolar, vs.

faturasini da yolladilar sagolsunlar fakat neden tramerde carpma yaziyor anlamadim.

sizin olayda da tramerde carpma diye mi cikiyor?

saygilar
Bizde direk tramer çıkmadı kendimiz yaptırdık. Fakat Borusan'ın sistemden parçaların değiştiği çıktı. Normalde hırsızlık olarak çıkar tramerde. @DuzboruDownpipe hacı sen biliyo musun neden olur böyle çarpma diye çıkar mı?

Bizde direk tramer çıkmadı kendimiz yaptırdık. Fakat Borusan'ın sistemden parçaların değiştiği çıktı. Normalde hırsızlık olarak çıkar tramerde. @DuzboruDownpipe hacı sen biliyo musun neden olur böyle çarpma diye çıkar mı?

Valla hiçbir fikrim yok. Hırsızlık olayının çarpma olarak çıkması cidden saçma olmuş. Ama çıkabilme ihtimali de var. Güzelce sorgulamak lazım. Belki forumda sigorta işlerinden anlayan biri vardır da bizi aydınlatır.

Geçen sene aldığım aracın plakalarını çalmışlar sahibi de güvenlik amaçlı anahtarları değiştirmiş tramerde çarpma diye çıkıyordu ancak polis raporu değişen parçalar (kilit göbeği vb.) servisten değişen parçaların raporu ve tarihleri uyuyordu arabanın da boyası hasarı yoktu zaten sonradan sigortacıya sordum eğer bir harcama yapılıyorsa çarpma olarak çıkıyor dedi