Hobi amaçlı Taunus..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan caesar34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben de isterim de...
Kurtarılmak için İbrahim Tatlıses'i bekleyen, kimlerin eline düştüğü belli mavi Granada'ya 15 istiyorlar, alınası olan da küp küp altın karşılığında alınabiliyor. :(

Ben de isterim de...
Kurtarılmak için İbrahim Tatlıses'i bekleyen, kimlerin eline düştüğü belli mavi Granada'ya 15 istiyorlar, alınası olan da küp küp altın karşılığında alınabiliyor. :(

aynen abi sorma :(

Yaninda Yedek parçalarını da veriyorlar mi acaba bu fiyatlara:D

bunlarda yokta bazı ilanlara denkgeliyorum öntakım motor parçaları falan hediye edilecektitr yazıyolarasdfsa

hurda kaporta hediye diyeni de gördüm :D

Granada'ları görünce Taunus kesinlikle daha mantıklı geliyor. Yalnız benim bildiğim kadarıyla Otosan üretimi Taunus'ların parçaları her ne kadar ithal olsa da montajda vida arttırıyorlardı. Bizzat montajında çalışan birinden duymuştuk.

Granada'ları görünce Taunus kesinlikle daha mantıklı geliyor. Yalnız benim bildiğim kadarıyla Otosan üretimi Taunus'ların parçaları her ne kadar ithal olsa da montajda vida arttırıyorlardı. Bizzat montajında çalışan birinden duymuştuk.

Valla montajı yapan ustanın insafına kaldı orası ama zannetmem, ha bi de sacı daha ince yurtdışı olanlara göre. Ben taunusu seviyorum taunusumuz var falan ama granada ve consulları daha çok seviyorum cidden. Çocukken bizde kahverengi consul vardı, çocukluğuma dair ilk hatırladıklarım didim altınkumda harabelerin orda kahverengi taunusumuzla gezişimiz :(

Babamın ilk arabası 2 yaşında consulmuş lacivert, Almanyadan gelmiş araba doğru düzgün binilmemiş babamın elinde eskimiş. Arabalara dair anıları hep o lacivert consuldan başlıyor, Arabaların renkleri ile alakalı her muhabbet geçtiğinde o renk laciverti sevdiğini söylüyor :) Hisli arabalar gerçekten

Varex var diyor adam:D

hea o yüzden alınası diye paylaşmamıştım :D

Hocam bu aracı gecen sene sık sık görürdüm zafer meydanında ara sokaklarda. Sesi, homurtuları çok çok iyi.. gördüğüm kadarıyla da çok iyi toplanmış, hurda intibası yok. Ancak çok pahalı... Konya piyasası genelde pahalı zaten.

valla ben bu arabaya bu fiyatı istiyorlar diye müzede saklıyor binmiyor sanmıştım :D Araba muazzam ona laf edemem, ama pahalı pahalı pahalı :) Türkiyedeki en pahalı granada :D

valla ben bu arabaya bu fiyatı istiyorlar diye müzede saklıyor binmiyor sanmıştım :D Araba muazzam ona laf edemem, ama pahalı pahalı pahalı :) Türkiyedeki en pahalı granada :D
Yine aynı ara sokaklarda birde tutulmayan kasa 90larda olan Mustang'lerden birini (4.6 GT galiba çünkü öyle yazıyor:p) adam berber dükkanının önünde silip parlatıyor bezle. Cesaret Edip de konuşamadım adamla. :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...