oradaki verilere ben de %100 güvenmiyorum.. bir de şu var. bu 0 100 değerleri değişebiliyor. örneğin 218 coupe için 218i verilirken gps aygıtı ile a b ve b a noktası olarak aynı yolda karşılıklı hızlanma videosu çeken bir youtube kanalı 9.1 sn ortamala yakalamıştı. fabrika değerleri birebir tutması haliyle zor oluyor. öte yandan da 0 100 değeri 6.9sn olan ve yıllardır üretilmeyen 1.4 gti polonun da ben hızlanma verilerinde 0 100'nü hep 6.7 gördüm. o zaman vw de mi honda gibi diyelim? iligisi yok yahu. bu 0 100 olayına çok takılmamak lazım. veriler şartlara göre değişkenlik gösteriyor. doğal bir seleksiyon bu..
Kesinlikle katılıyorum, bundan bahsettim zaten. 0-100 değeri koyuyorsun da hangi koşulda nasıl yapıldı ? Araçta kaç kişi var, torco oktan arttırıcı koydun mu depoya, lastikler slick mi ? Bunun gibi bir sürü etken var. Bir de bahsi geçen araçlar hep turbo beslemeli araçlar, onlarda bir miktar sapma olabilir. Ama abicim adam atmosferik 1.6 aracın 11.6 olan değerini 10.3 olarak ölçüyor ve otomobilin kadranını dahi görmediğim videoya ve altına yazılan yorumlara inanmamı bekliyor. Atmosferik bir araçta bu kadar büyük fark mümkün değil..0.5 değil, 0.3 değil basbayağı 1.3 saniye
Böyle bir şeyin ihtimali olsa Honda göğsünü gere gere başka bir rakam yazardı zaten oraya
Son düzenleme: