Selamlar tekrardan babama temiz sorun çıkartmayacak çıkartsa da uygun yollu halledilebilecek, az yakan araba arayışımızda 1 hafta önce Getz'imizi aldık. Aracın 2. sahibi sayılırız 0 alındığı belgeler duruyor. O yılda 24 bin tl'ye alınmış bir otomobilin şimdi ikinci elinin temizlerini 40 bin TL'ye kadar çıkması da ayrı bir konu zaten.
2008 Hyundai Getz 1.5 CRDİ VGT 110 hp, 130.000 km, 240 nm tork ,1050 kg civarı, yakıt yok
4 fren disk ABS,EBD hava yastığı,Park sensörü sonradan takılandan, Kırmızı renk
. Garip olan şey ultra paket olarak isimlendirilmiş 0 alındığı belgede. Değişen yok. Hasar kaydı yok. On sağ çamurlukta boya var sadece. Aracı aldık ve tüm koltukları söküp yıkama işlemine başladık. Aracın sürüşü oldukça atak, hoşuma gitti açıkcası ama çok yüksek olduğu için virajlarda yatıyor, hor kullanılmamış bir araç. Bu arada 14 inç teneke jant var. Orijinal ebatlarda tamamen satan arkadaş lastikleri yeniledi. Sis farı almayı düşünüyorum orijinal. Duruma göre çelik jant almak istiyorum ama orijinal bir jant olsun istiyorum. Tork,Arıcıoğlu vs. güvenmiyorum. Bilgisi olan varsa bu jant firmaları ile ilgili yazarsa sevinirim.
Henüz fotoğraf çekmedim dıştan atacağım.
2008 Hyundai Getz 1.5 CRDİ VGT 110 hp, 130.000 km, 240 nm tork ,1050 kg civarı, yakıt yok

Henüz fotoğraf çekmedim dıştan atacağım.

Son düzenleme: