KAPALI Hyundai i10 1,0 OTM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

İstanbullu

Panpa
7,345
Marka
Hyundai
Merhaba
Beyler, aracımın bu gün baskı balatası iflas etti. Zar zor yürütebiliyorum. Saha doğrusu , arabanın debriyajını ayırmakta sıkıntı yaşıyorum..

Bana 1800 tl gibi bi fatura cıkardılar. Ayrıca bir öneride bulundular. arabamı 35000 tl den alıp, yerine sıfır km 1,0 otomatik i10 satalım dediler. Fiyat 58500 tl. Geriye 23000 tl ise kredilendirilcek.

Şimdi size sorayım. 1800 tlmi ödeyim teline kadar sıfır debriyaj komple setmi takdırayım.
23000 tl kredi çekip komple sıfır 1.0 jump + alaşım jantlı i10 mu alayım...

IMG_20180129_121045_HDR (Large).jpg IMG_20180129_121051_HDR (Large).jpg IMG_20180129_121100_HDR (Large).jpg

Hocam 4 yıldır i10 1.2 otm kullanıyorum 4 ileri otomatikten dolayı yakıt tüketimi fazla 1.0 otomatik te benim arabaya yakın yakacaktır 23k fark verip tekrar i10 almayın bence baskı balatanızı yaptırıp mutlu bir şekilde binmenizi tavsiye ederim. @İstanbullu

70 k debriyaj değişimi hem erken geldi hem de fiyat olarak yüksek, yerinde olsam sanayide falan değişirim, garanti olayını bilmiyorum tabii ondan yazdım bunu.
Diğer taraftan 23k para verip yine aynı arabaya hatta daha çok yakanına binmek çok mantıklı değil, sonuçta hepimiz artık ekonomi yapmaya başladık ki senin çok daha takıntılı olduğunu da biliyoruz yani kısacası çok mantıklı iş değil.
Zaten şu an hepimiz için mantıklı olan elimizdeki arabaların değerini bilmek ve daha güzel hale getirmek ve sorunsuz tasarruflu bir şekilde binmek, hiçbir araba şu an parasını haketmiyor benim gözümde sıfırı da ikinci eli de.

Son düzenleme:
Aynı arabaya sadece vites için 20 küsur bin lira + faiz vermezdim açıkçası. Hyundai çok satan marka, illaki iyi bir özel servisi vardır. Uygun fiyata yaptırıp devam ederdim yerinizde olsam. Hatta uyguna düzgün yapacak yer olmazsa bile yetkili serviste yaptırıp devam ederdim. 53 bine başka sıfır araba da kalmadı, Sandero var bir tek diye biliyorum.

Son düzenleme:
Ali abi geçenlerde bir arabaya 45.000+ fiyat vermek bana mantikli gelmiyor demiştin diye hatırlıyorum . Baska konularda da sokakta birakiliyor merak sderiz birşey olur mu falan diye konu geçmişti .

Bunlara bağlı olarak 23bin segmez diyorum.

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...