takacan güzel bi lpg sistemi, mis gibi kullanacan bu 1.6 turbo motoru. Hatta ufak bi yazılım falan, missss.
Hocam anlıyorum sizi ama yine de bu bir iddaa. Gerçeklik payını bilemiyoruz. Ayrıca beyefendi para almış olsa bile ''forumlardaki eleştirilere yanıt vermek'' gibi bir vazifesinin de olması garip olur hakikaten.Keşke para aldığını bu kadar belli etmeseydin be Noyan...
altı da vurmaztakacan güzel bi lpg sistemi, mis gibi kullanacan bu 1.6 turbo motoru. Hatta ufak bi yazılım falan, missss.
Hocam anlıyorum sizi ama yine de bu bir iddaa. Gerçeklik payını bilemiyoruz. Ayrıca beyefendi para almış olsa bile ''forumlardaki eleştirilere yanıt vermek'' gibi bir vazifesinin de olması garip olur hakikaten.
Bence Noyan bey kendi hür iradesiyle yorumu yapmış gibi. Yine de farazi konuşuyoruz, pek de uzatmanın anlamı yok açıkcası.
@alptamer @Ozgur Gunes @g.c. @DouglasAdams
Profiline şöyle bir baktım da adam carviser'de yazarmış. Tam da tahmin ettigim gibi
Keşke para aldığını bu kadar belli etmeseydin be Noyan...
Bir de sana tavsiyem olası yorumlara ve sorulara karşı argüman geliştir, savunacak bir şeylerin olsun. Şayet bu halinle parayla tetikçilik yapan köşe yazarlarından farkın kalmıyor
Hadi selametle
Çok fena yakalamışın ha, korkulur senden Benim hakkımda ne biliyosun
170 lik 500X in tahtını çaldı demek
değerlendirmemize engel değil aralarında 5-6 sene bi fark yok ay farkı varArtık satılmıyor.
Niye yerden yüksek yani amacı hızlı gitmek olmayan bir arabanın ikisine birden "chip atıp" kapistiriyoz ki? Amaçları belli. Kimin hoşuna hangisi gidiyorsa amaca daha uygunsa onu alır biner.170 lik 500X in tahtını çaldı demek 500X ama ikisi chiplense 500X alır gibi sanki t-jet in potansiyeli daha yüksek çünkü
Aslında 500X'e atmak normal ben öyle bir durumda desteklerim. Amacı o değil ama kapasitesi varsa neden olmasın kestirip atmamak lazım... 500X'e hafif yazılım artı motora diğer ufak işlemler süspansiyon seti vs vs vs yapsak haftasonu için mükkemmel bir ralli spec makina ortaya çıkar.Niye yerden yüksek yani amacı hızlı gitmek olmayan bir arabanın ikisine birden "chip atıp" kapistiriyoz ki? Amaçları belli. Kimin hoşuna hangisi gidiyorsa amaca daha uygunsa onu alır biner.
ozaman renageydNiye yerden yüksek yani amacı hızlı gitmek olmayan bir arabanın ikisine birden "chip atıp" kapistiriyoz ki? Amaçları belli. Kimin hoşuna hangisi gidiyorsa amaca daha uygunsa onu alır biner.
offf yapıştıracaksın 17 inç OZracing rally racing leri paçalıklar falan hafif bi spoiler chip strightpipe zaten sünnet martini racing çıkartmaları .... off kardeş alet kafamda ateş ettiAslında 500X'e atmak normal ben öyle bir durumda desteklerim. Amacı o değil ama kapasitesi varsa neden olmasın kestirip atmamak lazım... 500X'e hafif yazılım artı motora diğer ufak işlemler süspansiyon seti vs vs vs yapsak haftasonu için mükkemmel bir ralli spec makina ortaya çıkar.
fazla ciddisin :/Tamam beyler 500x le yarış yapın ne diyeyim gece gece
Altyapısı müsait aracın. Bkz. 500X Testi hatta panpalarla pov. Fazla aşırı reaksiyon gösteriyorsun.Tamam beyler 500x le yarış yapın ne diyeyim gece gece
eren tekinin 4x4 testiAltyapısı müsait aracın. Bkz. 500X Testi hatta panpalarla pov. Fazla aşırı reaksiyon gösteriyorsun.
değerlendirmemize engel değil aralarında 5-6 sene bi fark yok ay farkı var