İç tasarımını çirkin bulduğunuz arabalar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Akın
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IMG_2080.JPG
Ahah, belli ki daha önceki hiçbir mesajımı okumamışsın hocam. Saçma sapan konuşmak yerine insanların zevklerinin farklı olabileceğini benimse bence.
G30 530i xdrive kadranı güncel arabalar içinde gördüğüm en kötüsü. E deki "aptal ekran" şunun yanında sanat eseri olur.

Hyundai,Kia,Ford ve çoğu japon markalarının ulaşılabilir modellerindeki iç-dış tasarımını beğenmiyorum. Ha ibiza çok mu güzel derseniz, 3 kapılı FR donanımda kadranlar, direksiyon, koltuklar,butonlar hoşuma gidiyor. Fiyatına göre benim için kabul edilebilir seviyede. Reference gibi baz donanımlarda ise beğenebileceğim bir öğe bulunmuyor.

Bir araçla ilgili karar verecekken multimedia gibi sonradan değişebilecek ve direkt olarak sürüşü etkilemeyen parçalar beni çok alakadar etmiyor. Araba nasıl gidiyor, ne hissettiriyor, park ettiğinde güzel görünüyor mu benim için cam tavandan, park asistanı veya multimedia'dan daha önemli.

Bunun basit versiyon olduğunu ve gelişmiş versiyonunun da bulunduğunu bilmemen normal tabi.
2017-BMW-540i-instrument-cluster.jpg
Ben düzeltme yapıyım bu attığım 540i yani m yarısı ve standartta benim attığım aptal kadran var. Bana kalırsa buda hoş değil. Şu tasarım 20 yıldır aynı. Hani tasarımcıları çalışmıyo diye başka markalara çatmayın.

Bmw hayalet göstergede zirve oynar bence Volvo da öyle.

Ben düzeltme yapıyım bu attığım 540i yani m yarısı ve standartta benim attığım aptal kadran var. Bana kalırsa buda hoş değil. Şu tasarım 20 yıldır aynı. Hani tasarımcıları çalışmıyo diye başka markalara çatmayın.
Sadece 540'da yok, en basitinden Doğan Kabak'ın videosunu izlersen 520d'de de olduğunu görebilirsin. Başka markaya çattığım da yok, özellikle E ve S serisinin instrument clusterlarını ve ekranlarını beğenmiyorum, basit kaçıyor oraya iki tane geniş ekran koymak diyorum. Anlamadığın veya savunduğun nokta neresi çözemedim. Mercedes'te o ekranı oraya koyan bile ben beğenmiyorum dediğim zaman bu kadar savunmazdı yani.

Sadece 540'da yok, en basitinden Doğan Kabak'ın videosunu izlersen 520d'de de olduğunu görebilirsin. Başka markaya çattığım da yok, özellikle E ve S serisinin instrument clusterlarını ve ekranlarını beğenmiyorum, basit kaçıyor oraya iki tane geniş ekran koymak diyorum. Anlamadığın veya savunduğun nokta neresi çözemedim. Mercedes'te o ekranı oraya koyan bile ben beğenmiyorum dediğim zaman bu kadar savunmazdı yani.
Base donanım olarak yarım dijital saçmalığını yapacaklarına mekanik ibre altına gelişmiş yolbilgisayarı koysalardı daha iyiydi. Girintili çıkıntılı o tasarımı ben beğenmiyorum. Senin anlamadığın ben savunmuyorum saçma sıfatlar kullanmayın fikrinizi belirtirken. Beğenmiyorum de geç. Aptal tasarım nedir ya? Bu yarı dijital göstergeleride ben beğenmiyorum. Artık dahada uzatma şu olayı sidik yarışına dönüştürme. İyi günler.

Base donanım olarak yarım dijital saçmalığını yapacaklarına mekanik ibre altına gelişmiş yolbilgisayarı koysalardı daha iyiydi. Girintili çıkıntılı o tasarımı ben beğenmiyorum. Senin anlamadığın ben savunmuyorum saçma sıfatlar kullanmayın fikrinizi belirtirken. Beğenmiyorum de geç. Aptal tasarım nedir ya? Bu yarı dijital göstergeleride ben beğenmiyorum. Artık dahada uzatma şu olayı sidik yarışına dönüştürme. İyi günler.
İyi de hangi sıfatı kullanacağımı sana mı sormam gerekiyor? Bana aptal gelmiş demek ki ortaya iki tane düz ekran konulması, he de geç. Olayı sidik yarışına döktüğüm de yok yani, baştan sataşan sensin.

Cevap hakkı doğurup uzatma demek de iyiymiş gerçekten bu arada, ileride kullanırım.

İyi de hangi sıfatı kullanacağımı sana mı sormam gerekiyor? Bana aptal gelmiş demek ki ortaya iki tane düz ekran konulması, he de geç. Olayı sidik yarışına döktüğüm de yok yani, baştan sataşan sensin.

Cevap hakkı doğurup uzatma demek de iyiymiş gerçekten bu arada, ileride kullanırım.
Ha sen yanlış anladın olayı. O sıfatı kullanman onu tasarlayan adama hakaret. Adam uğraşmış yapmışsa saygı duyman gerek. Ama bunun dersini vermeye veya tartışmaya gerek yok. İstediğini de ne diyim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...