AnladımSıkıntı yoktu da şu kadar eski şeyi niye yazdın, arabalar şöyle değişti, gelişti vs. gibi karşı çıkanlar olacaktır. Gergin insanlarda çıkabiliyor, tartışacak hâlim yok hava çok sıcak.![]()

AnladımSıkıntı yoktu da şu kadar eski şeyi niye yazdın, arabalar şöyle değişti, gelişti vs. gibi karşı çıkanlar olacaktır. Gergin insanlarda çıkabiliyor, tartışacak hâlim yok hava çok sıcak.![]()
Hocam merak ettiğim şey, bu kadar çok kilometreyi nasıl yapıyorsunuz yaBence km önemi yok bakıp bakılmadığı önemli orneklemem gerekiyorsa dayımda 2008 caddy var 710binde tek sıkıntısı yok hâla tek marş,bende 2015 focus 1 litre 400binde vardı sadece subabları celikle degistim ama 1 ayda bir saniyiye gidip yagı degisiyordum rahmetli dedemde ranger vardı 96 model 930bindeyken sattık hic bir sıkıntisı yoktu anlıyacagın bakarsan bağ bakmazsan dağ olur.
Ben aracı aldıgımda 280bindeydi baya uygun fiyata halamdan satın aldım ona 120binde ben ekledim evde 2 tane focus oldugu icin onu sattık ardından borc yuzünden digerinideHocam merak ettiğim şey, bu kadar çok kilometreyi nasıl yapıyorsunuz yaDiğerleri neyse de 2015 model 400 binde duyunca bir tuhaf oldum
![]()
Nasıl yaptıgımıza gelirsek ben 120 bini tuvalete bile arabayla giderek ve arabayla hep uzun yola o araç en az 30 kere bitlisi izmiri istanbulu gördü zaten her biri biner km sebebiyse hafta sonları gezmeyi seviyorum halamda isi geregi zaten evini göremiyor evi sehir otelleri resmennHocam merak ettiğim şey, bu kadar çok kilometreyi nasıl yapıyorsunuz yaDiğerleri neyse de 2015 model 400 binde duyunca bir tuhaf oldum
![]()