Debimtre nedir hocam. birde herpsi toplam ne kadar tuttu.
Debi metre Maf sensoru imiş
@cdogu emeklerinizi ve yakışıklı citroeni ilgiyle takip ediyorum tekerinize taş değmesin, yalnız sizleri diğer başlıklarda da görmek forum içersinde daha sık sohbet etmek ve daha farklı deneyimlerinizden de faydalanmak isterim.
Teşekkürler
Debimtre nedir hocam. birde herpsi toplam ne kadar tuttu.
Debi metre Maf sensoru imiş
@cdoga valla sudan ucuz olmuş herşey, Ustan adresi nedir. Tavsiye edeceğin birimi
Eğer aracın Citroen Peugeot grubu ise kesinlikle tavsiye edeceğim birisi. Otosay yetkili servis'ten ayrılmış,kendi yerini açmış bi ustamız. Vatan Peugeot-Citroen Cemal usta. Başkent sanayi sitesi'nde Volvo'nun arkasında. Şahsen benim aracımda çözemediği bir probleme hiç rastlamadım.
Bu arada biz Ankara'dayız hocam
Garajda yıkama sezonunu açmış bulunuyorum Makinanın hortumu fırlatma sorununa çözüm buldum. Dolabı yerleştirdim. Ev sahibiyle de elektrik kullanımı konusunda anlaştık. Halı yıkama makinemi de aşağı indirdim.
Artık sadece bir hortum sallayarak arabamı yıkayabilirim
Güzelce yıkadıktan sonra BSD uyguladım. Lastiklerde de Endurance var. Baya hamlamışım,içini temizlerken fark ettim
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bijonları değiştirin ya da boyayın bence
Aracın maşallahı var Allah kaza bela vermesin
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
Garaj guzelmis imkanlar elverisli artik kirli gezmemen lazim
7 mm dir 0.7 kalem ucu kalınlığı kadardır bi değişiklik yapmaz bide aparatın yapıldığı malzeme nedir aliminyum ve titanyum tavsiye ediliyor genelde @cdogu
spacerı okuyunca benim aklım onda kaldı o yüzden sordum fren diskini değiştirmiş mi oldunuz nasıl ekleme yapıldı ?Yaptığı değişiklik fotoğraflarla sabit hocam. Benim ifade yanlış olmuş. 0.7 santimetre yazmam gerekir.
Aparatın yapıldığı malzeme fren diski hocam.
spacerı okuyunca benim aklım onda kaldı o yüzden sordum fren diskini değiştirmiş mi oldunuz nasıl ekleme yapıldı ?
herhangi bir riski var mıdır spacerdan daha mantıklı gibiŞöyle ki,hurda bir fren diski edinerek onu tornacıda göbek kısmından kestirdik. Böylece 7 milimetre kalınlığında,üzerinde 4x108 delikleri mevcut olan bir plakamız oldu. Daha sonra üzerindeki çapakları temizlettik. Tıpkı spacer gibi jant ve porya arasına taktık ve 1 cm daha uzun bijonlarla sabitlemiş olduk.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi