185000 tlye tesla model s 60 kw alinir. 400 km menzilli
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben 10 yıldır ford'un donanım mantığını çözemedim. Çözebilen varsa beri gelsinYa şuan gördüğüm tek ve en iyi led aydınlatma tiguanda var.Başka bixenondan iyi görmedim focus st donanım açısından baya problemli 90milyarlık arabada bixenon varda 2katındada olsun bizahmetki normal focusdada geçerli,focus alıcaktık 1.5 titanium ama 95veripde ondada halojen biraz kötü kalıyor ama sırf halojen diye vazgeçmemek lazım.
Philips Diamond Vision yada Cryistal Vision da olabilir.Xenon mevzusuna gelince: Osram Nightbreaker Unlimited gayet güzel işimi görüyor. Xenon'a o kadar para yatırmam.
gerçekten yoruma eksi atmak istedim Aydın BeyArada oldukça fark var. Xenon'lar hala birçok LED far sisteminden daha iyi aydınlatıyor. Yorumunuza saygım var size göre öyle olabilir algı olarak ama bence fark bariz hissediliyor. Konu sadece xenon değil ama 185k fiyat demek öyle bir fiyat demek ki o paraya neler neler alınır hem dizel hem benzinli. Yani bu arabayı alabilmek için çok ciddi ford focus aşığı olmak gerekir. Alana sadece helal olsun diyebilirim. Eleştirmem.
. 320 ile kıyaslanacak araba Değilki.Fiyatı bencede çok ama adamın ne istediğini ne beklediğini bilmiyoruz ki ne arabalara ne paralar veriliyor.Zevk meselesi Bide o paraya şu var bu var muhabbeti de çok saçmabu kadar paraya bu aracı alan belki 320i geçtim diye mutlu olacak ama geri kalan her şeyde 320i sahibi daha mutlu her türlü. kınamak olarak demiyorum ama bence net yanlış tercih olmuş.
Normal focus tam bir sürüş makinasıydı demekki focus rs ve st nasıldır.En merak ettiğim araç focus rs ve golf r.4 Çekerlerini çok merak ediyorum,Özellikle passattan sonra.Ben 10 yıldır ford'un donanım mantığını çözemedim. Çözebilen varsa beri gelsin![]()
adam arabaya kadın gözüyle yaklaşmışGüzel araba rengi de güzel Allah sahibine bağışlasın.
O focus rs oluyo dicem 3litrelik. Demişsin senin dediğin mk2 focusdaki st,3.0litre ve o önden çekerdi sanırımBenim kafama bişey takıldı, bizim focus st diye bildiğim alette benzili 3 litrelik motor yokmuydu. 4 x 4 ve drift modu bulunmuyormuydu. Bu adamın arabası st diyonuz ama, bildiğin 2 litre dizel focusa benziyo. Bunu bana biraz açarmısınız.
işimi görüyor ile hareket edersem sahip olduğum herşeyi satar herşeyin bazını alırdım. kıçımdaki dondan altımdaki arabaya kadarRenard bey, lütfen "fark olmadığını iddia etmek" ile "işimi görüyor" demek arasındaki farka çalışınız, soracağım yarın![]()
RS ile karıştırdınız herhal.Benim kafama bişey takıldı, bizim focus st diye bildiğim alette benzili 3 litrelik motor yokmuydu. 4 x 4 ve drift modu bulunmuyormuydu. Bu adamın arabası st diyonuz ama, bildiğin 2 litre dizel focusa benziyo. Bunu bana biraz açarmısınız.
Golf gti clubsport s'i de ekleyebilirim bu listeye. O arac da cok ilginc geliyor bana.Normal focus tam bir sürüş makinasıydı demekki focus rs ve st nasıldır.En merak ettiğim araç focus rs ve golf r.4 Çekerlerini çok merak ediyorum,Özellikle passattan sonra.
Hocam benim demek istediğim Bunu alan adamda biliyordur başka arabalar alınabileceği kendi tercihi.Milletin verilmez okadar para dediği Hepimizin beğendiği almak istediği hayranı olduğu uçuk fiyat bi araba vardır.Belki adam ST manyagidir bilmeyiz Bence hic verilmezde versinler işte farklı arabalar görekhocam nasıl çok saçma. neyle kıyaslarsak elinde kalıyor bu araba. o paraya daha iyi ve keyifli hot hatch var. daha kaliteli, konforlu aile arabası var. 8.1 saniye gibi öyle uçak da demeyeceğimiz bir değeri var hızlanmada. bence asıl bu arabaya tercih edilir demek çok saçma. tamam focus keyifli arabadır ama bu kadar da abartmaya gerek yok