Mt.Akina

Reis
Beta Programı
18 Ocak 2017
5,579
1
22,226
5,670
Ankara
Marka
Ford
Kimsenin avukatı değilim, kimseye şirin gözükmeye ya da kimseyi korumaya da luzüm yok.

Şu an herhangi dandik bir A.V.M Go-Kart’ında 10 dk tur atsanız vereceğiniz para 30-40₺ civarında, 100₺ F1 pisti parası onun yanında çekirdek kola.

Gel gelelim TR deki duruma malesef piste girmek o başta verdiğiniz 100-250₺ dan çok çok daha masraflı bir iş, yakıt, frenler, lastikler, yağ vs vs gibi sonrasında yapacağınız giderlerle 100bg belki de TR de parçası en ucuz olan Palio’da bile 100₺ giriş ile birlikte harcanacak para 400-500₺ bulabilir.

20 dk için asgari 500₺ değer mi? Tartışılır.

Bu durumda ne istanbulpark yönetimini ne de sokakta gazlayan sürücülere kızmak eleştirmek pek uygun değil.

Ha gönül isterdi ki herkesin pistte paralayabileceği bir otomobili olup her hafta sonu çatır çatır piste girip balata eritsin.Girişler ay yılda bir değil de haftada 3 gün Cuma-Cumartesi-Pazar olsun ama realite bu malesef.

Kendim ne yapardım peki, İstanbul’da olmuş olsam bu deneyimi kesinlikle elimden geldiğince denerdim(her ay-zaten ayda bir) aracım -güçsüz olsa dahi- ama farklı şehirden gelip piste girecek sonra da o araçla geri dönecek birisi için çok büyük risk.
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım