Bir şey sormak istiyorum. Pistte bir seansta normal kullanımda (kafadan kaymayarak, arabayı aşırı zorlamayarak kullanarak) lastikler, balatalar vs çok fazla yıpranır mı?
Ben aracı zorlamayacaginizi sanmam , herkes yanınızdan son sürat geçerken siz sakin sakin gidemezsiniz illaki zorlarsinizBir şey sormak istiyorum. Pistte bir seansta normal kullanımda (kafadan kaymayarak, arabayı aşırı zorlamayarak kullanarak) lastikler, balatalar vs çok fazla yıpranır mı?
Yok zorlayacağım zaten ama aşırı olmamasına dikkat edicem işte kafadan kayıp lastik parçalamak istemiyorumBen aracı zorlamayacaginizi sanmam , herkes yanınızdan son sürat geçerken siz sakin sakin gidemezsiniz illaki zorlarsiniz![]()
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu videoyu izlemiştim önceden arabanın yaşadığını öğrenmek sevindiriciogün hava baya sıcaktı corsa 1.3le pistten çıktık istanbul parktan bakırköye 3 saatte falan geldim öyle bi trafik vardı full klima açık bi şekilde araba hala yaşıyor![]()
lastiğini yenileyip gel dediler@kerpetenemir piste çıkamayan arkadaşınızın parasını iade ettiler mi yoksa para yandı mı?
o sırada sağ aynaya baktım ben tam aynaya bakarken brz geçmiş arkam müsait diye iyice çizgiye yaklaşıyordumki bir anda geçtibrz geçtikten sonraki tepki..![]()
o sırada sağ aynaya baktım ben tam aynaya bakarken brz geçmiş arkam müsait diye iyice çizgiye yaklaşıyordumki bir anda geçti![]()
tabi izlemezsen videoyu tamamenhasdfuhausdh ben bunu nası atladım ya şimdi izledim ne geçti lan öyle![]()
Geçmiş olsun ayrıca)
tabi izlemezsen videoyu tamamen![]()
ben videoyu hiiç izlememiştim![]()
Methanolle yürüyodu o garip gidiyodu hshdhshbrz çok iyi geçmiş ya tam benim tarzı olmuş bir anda fırlamış boşluktan![]()
bi tane lazım öyleMethanolle yürüyodu o garip gidiyodu hshdhsh
Bir şey sormak istiyorum. Pistte bir seansta normal kullanımda (kafadan kaymayarak, arabayı aşırı zorlamayarak kullanarak) lastikler, balatalar vs çok fazla yıpranır mı?