ıntercity istanbul park pist günleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Renard
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir şey sormak istiyorum. Pistte bir seansta normal kullanımda (kafadan kaymayarak, arabayı aşırı zorlamayarak kullanarak) lastikler, balatalar vs çok fazla yıpranır mı?

Bir şey sormak istiyorum. Pistte bir seansta normal kullanımda (kafadan kaymayarak, arabayı aşırı zorlamayarak kullanarak) lastikler, balatalar vs çok fazla yıpranır mı?
Ben aracı zorlamayacaginizi sanmam , herkes yanınızdan son sürat geçerken siz sakin sakin gidemezsiniz illaki zorlarsiniz :)

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben aracı zorlamayacaginizi sanmam , herkes yanınızdan son sürat geçerken siz sakin sakin gidemezsiniz illaki zorlarsiniz :)

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yok zorlayacağım zaten ama aşırı olmamasına dikkat edicem işte kafadan kayıp lastik parçalamak istemiyorum :D
ogün hava baya sıcaktı corsa 1.3le pistten çıktık istanbul parktan bakırköye 3 saatte falan geldim öyle bi trafik vardı full klima açık bi şekilde araba hala yaşıyor :D
Bu videoyu izlemiştim önceden arabanın yaşadığını öğrenmek sevindirici :D :D

O neydi öyle eskiden 400 hp üzeri 3500 tl idi sanırım. O paraya burdan ringe gidip porsche kiralanırdı ya. Fiyatlar çok iyi olmuş. Çok faydasını görürler. O fiyatlara kimse gitmezdi.

Open Track Day işi çok güzel olmuş, Super Car sahibi abilerimizin bir kısmı ona katılırsa çok güzel görüntüler ortaya çıkacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...