Eyvallah abimkafadan kaymazsan çok yıpranmaz
Link atabilir misiniz hocam ben göremedim bi fiyat bilgisi.Konu dışı ama insignia fiyatları açıklanmış
Hocam bir saniye konu açıyorumLink atabilir misiniz hocam ben göremedim bi fiyat bilgisi.
Benim bi fiesta red konusu var. En cok sag on yipraniyor. O konuda fotosu olmasi lazımEyvallah abim![]()
Baya yıpranmış:/Benim bi fiesta red konusu var. En cok sag on yipraniyor. O konuda fotosu olmasi lazım
Edit: yokmuş o konuda foto. Buraya atayim. En cok yipranma bu şekildeydi. Contisportcontact5 kullaniyorum. Yumusak hamurlu. Onden kayma yok denecek miktardaydi
![]()
Yumuşak hamurun etkisi. Daha once yaninda girdigim bi arkdasta turanza vardi. O cok daha fazla onden kaymasina ragmen lastikler daha iyi durumdaydi. Ama iste oyle olunca da tutustan vazgeçmiş oluyosun maalesefBaya yıpranmış:/
Piste gelemeyişim... Sabah kayıtlara baktım, sınavım vardi çıkışında yaparım dedim. Oglenden sonra actim siteyi kayitlar gitmis diyornasil bitti ya daha var yarına ayrica kapida 250 yerine 350tl olmasi da korkunc.
130+ tum araclar 250 oldugu icin talebin artması normal. Onceden arabasi guclu olan bir cok kisi fiyatlardan dolayi kiziyordu. 1200 lira vs verenler vardi tek seans icin. Su durumda adamlara yuzlerce lira indirim gelmis olduHaha aynısını bende yaşadım, sınavdan sonra baktım satışlar kapanmış, sanırım yer kalmadı, çok talep vardı.
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi