ıntercity istanbul park pist günleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Renard
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kango ile giren vardı bu kadar dert etmeyin. arabanızın ve lastiklerinizin durumu iyi ise bütçenizde yetiyorsa düşünmeyin. hiçbir araba sırıtmaz

Lastiklerin 1 senesi dolmadı conti pc5. Ay sonu muayene var öncesinde iyice canını almayı düşünüyorum :)

Benim bi fiesta red konusu var. En cok sag on yipraniyor. O konuda fotosu olmasi lazım

Edit: yokmuş o konuda foto. Buraya atayim. En cok yipranma bu şekildeydi. Contisportcontact5 kullaniyorum. Yumusak hamurlu. Onden kayma yok denecek miktardaydi

92dbf85e0fa18b011c8db27ac6a2b507.jpg

Son düzenleme:
Piste gelemeyişim... Sabah kayıtlara baktım, sınavım vardi çıkışında yaparım dedim. Oglenden sonra actim siteyi kayitlar gitmis diyor :( nasil bitti ya daha var yarına ayrica kapida 250 yerine 350tl olmasi da korkunc.

Piste gelemeyişim... Sabah kayıtlara baktım, sınavım vardi çıkışında yaparım dedim. Oglenden sonra actim siteyi kayitlar gitmis diyor :( nasil bitti ya daha var yarına ayrica kapida 250 yerine 350tl olmasi da korkunc.

Haha aynısını bende yaşadım, sınavdan sonra baktım satışlar kapanmış, sanırım yer kalmadı, çok talep vardı.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Haha aynısını bende yaşadım, sınavdan sonra baktım satışlar kapanmış, sanırım yer kalmadı, çok talep vardı.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
130+ tum araclar 250 oldugu icin talebin artması normal. Onceden arabasi guclu olan bir cok kisi fiyatlardan dolayi kiziyordu. 1200 lira vs verenler vardi tek seans icin. Su durumda adamlara yuzlerce lira indirim gelmis oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...