Geçen sene pist işte tam güvenlik diye gelmiştim şimdi hadi hayırlısı diyerek gidiyorum . Hadi hayırlısı![]()
Kazasız belasız sürüşler diliyorum aman dikkat

Geçen sene pist işte tam güvenlik diye gelmiştim şimdi hadi hayırlısı diyerek gidiyorum . Hadi hayırlısı![]()
Arka teker kırılmışsa muhtemelen şasi de eğrilmiştir. 4Clerin monokok şasi olduğunu da düşünürsek araba direkt perte çıkıyor bence.Ben ezik kaporta falan beklemiştim bu ne ya
Arabayı dışarı çıkarır dışarda oldu der
Hadi yapalım abi bende cıvıc düşünüyorum civic si ler hoşuma gidiyorvalla çok uygun ya şuan civic ef lere bakıyorum 7-8 liraya alsam 10 bine k20 motor alabiyoruz swap yapsak üstünede lastik amortisör fren 20 bine güzel bi araç çıkartırız
1.6si ler 136 hp , onlarında kronik olarak yatak sarma hastalığı varmış ama yüklenmeye müsait bir araç ben şuan sanayide e34 topluyorumHadi yapalım abi bende cıvıc düşünüyorum civic si ler hoşuma gidiyor
Vaay abi hayırlı olsun foto beklerizzzz1.6si ler 136 hp , onlarında kronik olarak yatak sarma hastalığı varmış ama yüklenmeye müsait bir araç ben şuan sanayide e34 topluyorumm50b20 2,5 stroker
![]()
8 yada 9 temmuz Golf R ile pistteyim. Gelin güzel bir buluşma yapalımSinan bey, yeni fiyatların şerefine ufak bir İstanbul Park toplanması yapsak hiç fena olmaz.
+1 Şimdiden, tarih yaklaşınca güne karar verilir.8 yada 9 temmuz Golf R ile pistteyim. Gelin güzel bir buluşma yapalım
116d güzeldi yakalardık Golf R yakalanmaz da şimdi[emoji1]8 yada 9 temmuz Golf R ile pistteyim. Gelin güzel bir buluşma yapalım