Telefonu sıfırlasak performans artışı olur mu acaba ?Bizimki de yaklaşık 3 yaşında ama böyle bir sorun var zaten ilerleyen süreçte tekrar ufak güncellemeler alabilir sorun yaşayanlar çokmuş cunku
Telefonu sıfırlasak performans artışı olur mu acaba ?Bizimki de yaklaşık 3 yaşında ama böyle bir sorun var zaten ilerleyen süreçte tekrar ufak güncellemeler alabilir sorun yaşayanlar çokmuş cunku
@Iskender™ e soralım ben anlamam pek fazlaTelefonu sıfırlasak performans artışı olur mu acaba ?
olur tbkiTelefonu sıfırlasak performans artışı olur mu acaba ?
:*@Iskender™ e soralım ben anlamam pek fazla
Beyler burda bircok kisi animasyonlardan falan bahsetmis, walla ben onlari ilk ciktigindan beri kullanmiyorum. Telefonu kutusundan cikarir cikartmaz Reduce Motion modunu acarim (sanirim Turkce ekran hareketini azaltma diye geciyor), yani animasyonlari kapatirim.Ben herhangi bir problem yaşamıyorum.Facebook,İnstagram,Snapchat e dahi girip çıkarken animasyonlarda bir problem olmuyor.Üstelik telefonum 3 yaşında.
O kadar çok şikayet gelince hızlı davrandılar sanırım Umarım sorunlar ortadan kalkmıştır.iOS 11.0.1 released ciddi performans artışı var hadi h.o
Hocam anneme yeni ip7 aldık.Hiç bir sıkıntısı yok allaha şükür.Sizin durum garip bence telefonu fabrika ayarlarına geri döndürmeyi deneyebilirsiniz.Eğer durum hala çözülmezse apple store yolu gözüktü demektirBeyler, çıldırmak üzereyim, %10 da telefon kapandı ilk defa, 11.0.2 çıkmış şimdi, yüklemeye korkuyorum artık, telefon bide iphone 7, bu apple gerçekten çok gaddar, napalım aga, her sene yeni telefon mu alalım anlamadım. Günde 2 kere şarj eder oldum.
dfu moduna al komple yeniden yükle yazılımı knk anca öyle düzelirGünlerdir yazıcam yazıcam unutuyorum. Günellemeden sonra aşırı ısınma ve donma problemi var bende. Üstüne bi de ana ekranda bildirim paneli denen yer gözükmüyor. Hani şu saat şarj şebeke bilgisi olan bar var ya orası işte. Nedir tavsiyeleriniz. Bu ısınma ve donma muhabbetinin üstüne bildirim zımbırtısının görünmemesi falan telefon değişimi yaparlar mı?
Ben kıllandım bu ısınma ve donma olayından apple'a geri iteleyemez miyiz bunu düzelmezse eğerdfu moduna al komple yeniden yükle yazılımı knk anca öyle düzelir
İtelersin knk rahatlıklaBen kıllandım bu ısınma ve donma olayından apple'a geri iteleyemez miyiz bunu düzelmezse eğer
O batarya kapanma muhabbeti telefonu nasıl kullandığınızla bataryanız için neler yaptığınıza bağlı biraz yani yazılımsal değil donanımsal olduğunu düşünüyorum. Bi nevi araçlarımıza nasıl bakıyosak telefonların bataryaıs için de biraz hassas davranmak gerekiyor. Ben kasım 3den beri 7 Plus kullanıcısıyım telefonumun bataryasında hiç bi zaman kısalması veya erken kapanma olmadı daha önceki hiçbi cihazımda da olmamıştı mesela yapılması gerkenler şöyle en azından bildiğim kadarıyla eğer imkanınız varsa %15 altına düşürmeden şarja takmak, sürekli fullemek yerine %80 dolaylarında çıkarıp kullanmak doldur boşalt yapmamak 2günde bir fulluyorum ben en önemlisi zaten şarjdayken elinizi sürmeyin telefonunuza benim tavsiyelerim bunlar uygulayınca en azından beni gözlemlediğim kadarıyla hiçbir kullanım ömründen eksilme olmadı 35 saat beklemede 5 saat kullanımda + %23-25 leri hala görebiliyorum.
Hocam anneme yeni ip7 aldık.Hiç bir sıkıntısı yok allaha şükür.Sizin durum garip bence telefonu fabrika ayarlarına geri döndürmeyi deneyebilirsiniz.Eğer durum hala çözülmezse apple store yolu gözüktü demektir