IOS 11 Kullananlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3D Touch ile multitasking özelliğini 11.x 'li sürümlerden birinde getireceklermiş.

Hayır niye çıkarttın, niye ekliyorsun? Bu iOS 11, Apple'ın yüz karası bence.. Yabancı bir forum sitesinde okudum, şimdiye kadar yeni gelen ana güncelleme sürümünden sonra memnun kalınmayıp bir önceki sürüme geçiş konusunda en çok aktivasyon (10.3.3'ün yeniden aktive edilmesi) bu sürümde gerçekleşmiş. Yani iOS 11'den iOS 10.3.3'e geri dönüş sayısı eski sürümlerdeki geçişlere göre çok daha fazlaymış. Bununda dikkate alırlar umarım.

Ben herhangi bir problem yaşamıyorum.Facebook,İnstagram,Snapchat e dahi girip çıkarken animasyonlarda bir problem olmuyor.Üstelik telefonum 3 yaşında.
Beyler burda bircok kisi animasyonlardan falan bahsetmis, walla ben onlari ilk ciktigindan beri kullanmiyorum. Telefonu kutusundan cikarir cikartmaz Reduce Motion modunu acarim (sanirim Turkce ekran hareketini azaltma diye geciyor), yani animasyonlari kapatirim.
Belki bircogunuzu biliyordur ama telefonun hizini ve bataryasini etkileyen en onemli ayarlardan biridir ;););)

Beyler, çıldırmak üzereyim, %10 da telefon kapandı ilk defa, 11.0.2 çıkmış şimdi, yüklemeye korkuyorum artık, telefon bide iphone 7, bu apple gerçekten çok gaddar, napalım aga, her sene yeni telefon mu alalım anlamadım. Günde 2 kere şarj eder oldum.

O batarya kapanma muhabbeti telefonu nasıl kullandığınızla bataryanız için neler yaptığınıza bağlı biraz yani yazılımsal değil donanımsal olduğunu düşünüyorum. Bi nevi araçlarımıza nasıl bakıyosak telefonların bataryaıs için de biraz hassas davranmak gerekiyor. Ben kasım 3den beri 7 Plus kullanıcısıyım telefonumun bataryasında hiç bi zaman kısalması veya erken kapanma olmadı daha önceki hiçbi cihazımda da olmamıştı mesela yapılması gerkenler şöyle en azından bildiğim kadarıyla eğer imkanınız varsa %15 altına düşürmeden şarja takmak, sürekli fullemek yerine %80 dolaylarında çıkarıp kullanmak doldur boşalt yapmamak 2günde bir fulluyorum ben en önemlisi zaten şarjdayken elinizi sürmeyin telefonunuza benim tavsiyelerim bunlar uygulayınca en azından beni gözlemlediğim kadarıyla hiçbir kullanım ömründen eksilme olmadı 35 saat beklemede 5 saat kullanımda + %23-25 leri hala görebiliyorum.

Beyler, çıldırmak üzereyim, %10 da telefon kapandı ilk defa, 11.0.2 çıkmış şimdi, yüklemeye korkuyorum artık, telefon bide iphone 7, bu apple gerçekten çok gaddar, napalım aga, her sene yeni telefon mu alalım anlamadım. Günde 2 kere şarj eder oldum.
Hocam anneme yeni ip7 aldık.Hiç bir sıkıntısı yok allaha şükür.Sizin durum garip bence telefonu fabrika ayarlarına geri döndürmeyi deneyebilirsiniz.Eğer durum hala çözülmezse apple store yolu gözüktü demektir :(

Günlerdir yazıcam yazıcam unutuyorum. Günellemeden sonra aşırı ısınma ve donma problemi var bende. Üstüne bi de ana ekranda bildirim paneli denen yer gözükmüyor. Hani şu saat şarj şebeke bilgisi olan bar var ya orası işte. Nedir tavsiyeleriniz. Bu ısınma ve donma muhabbetinin üstüne bildirim zımbırtısının görünmemesi falan telefon değişimi yaparlar mı?

Günlerdir yazıcam yazıcam unutuyorum. Günellemeden sonra aşırı ısınma ve donma problemi var bende. Üstüne bi de ana ekranda bildirim paneli denen yer gözükmüyor. Hani şu saat şarj şebeke bilgisi olan bar var ya orası işte. Nedir tavsiyeleriniz. Bu ısınma ve donma muhabbetinin üstüne bildirim zımbırtısının görünmemesi falan telefon değişimi yaparlar mı?
dfu moduna al komple yeniden yükle yazılımı knk anca öyle düzelir

11.0.2'yi yükledim. 3D Touch eskisinden daha hızlı, telefonun açılış süresi 18.4 saniye. Pil kullanımı biraz fazla :D
<3

O batarya kapanma muhabbeti telefonu nasıl kullandığınızla bataryanız için neler yaptığınıza bağlı biraz yani yazılımsal değil donanımsal olduğunu düşünüyorum. Bi nevi araçlarımıza nasıl bakıyosak telefonların bataryaıs için de biraz hassas davranmak gerekiyor. Ben kasım 3den beri 7 Plus kullanıcısıyım telefonumun bataryasında hiç bi zaman kısalması veya erken kapanma olmadı daha önceki hiçbi cihazımda da olmamıştı mesela yapılması gerkenler şöyle en azından bildiğim kadarıyla eğer imkanınız varsa %15 altına düşürmeden şarja takmak, sürekli fullemek yerine %80 dolaylarında çıkarıp kullanmak doldur boşalt yapmamak 2günde bir fulluyorum ben en önemlisi zaten şarjdayken elinizi sürmeyin telefonunuza benim tavsiyelerim bunlar uygulayınca en azından beni gözlemlediğim kadarıyla hiçbir kullanım ömründen eksilme olmadı 35 saat beklemede 5 saat kullanımda + %23-25 leri hala görebiliyorum.
Hocam anneme yeni ip7 aldık.Hiç bir sıkıntısı yok allaha şükür.Sizin durum garip bence telefonu fabrika ayarlarına geri döndürmeyi deneyebilirsiniz.Eğer durum hala çözülmezse apple store yolu gözüktü demektir :(

Sevgili arkadaşlar, ben bu dediklerinizi zaten yapıyorum, önemli olan o pili ısıtmamak ve ben zaten ısıtmıyorum hiç. Sizin şu an sıkıntı yaşamamanızın sebebi iOS 11 yüklü telefon almış olmanız, bu yüzden bu sorunu yaşamıyorsunuz. Bende özel bir ayar yapıp iOS 10 cache sini telefondan silip iOS 11 e tekrar geçeceğim. Abi hep nedense tam güncellemeden sonra bu salak saçma pil bitmeleri yaşıyorum. iphone 5s i de ilk çıktığında almıştım, taş gibiydi bataryası, 1 sene sonra yeni ios çıkıp güncellediğim zaman telefonun pil ömrü yarıya inmişti ve çevremde bütün 5s sahipleri aynı sorunu yaşamıştı. Şimdi aynı şeyi iphone 7 de yapıyorlar. Vallahi bu sefer netim, bir daha apple tercih edersem beni ... neyse :D

Son düzenleme:
şu wifi olayı beni de sinir etti.. ulen kapat diyorsun, kapanmıyor.. başka bişeyler yapıyor.. ama ben genel olarak memnunum .. şarj konusunda da sanki biraz fazla yiyor gibi bir hisse kapaılmadım değil.. benim telefon 6plus... 1 günü biraz geçiyor.. eskiden biraz daha iyiydi..

İtunes üzerinden güncelleyin dendi bana apple ile irtibata geçtiğimde yeni güncellemeyi öyle yüklemeyi denicem bugün sonuçları paylaşırım

iphone 7 plus 128 gb var ve 11.0.1 yüklü ,şarj çabuk bitiyor açılan uygulamalar arası geçişte bug yapıyor ve yandex browser da sayfa açınca bazen donma yapıyor sayfa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...