Beyler son durum söylüyorum, arabayı biraz daha söktüm, tam tamına 85 kg hafifledi, ön taraf daha duruyor, şimdi tavanı sökme planım var, ayrıca airbag ışığını söndürdüm. Asıl olayı şimdi anlatıyorum. Bu akşam 10 gibi evden çıktım, 1-2 parçayı takayım, fazla abarttım dedim. Neyse radyoyu falan takmaya çalışıyorum, bir araba geçerken durdu, napıyosun sen dedi, arabayı söküyorum dedim, senin mi araba dedi, evet dedim, gitti sandım, gitmemiş, geldi kapıyı açtı napıyosun sen falan dedi, siz kimsiniz dedim, POLİS dedi

orda benim ipler koptu

ulan kimlik istedi, yanıma cüzdan almamıştım ne gerek var diye, ulan başladı sorguya, sempatik davranıyorum, gene gıcık gıcık davranıyor, anahtar var aha diyom, napim anahtarı diyor, sinirim bozuldu bi ara artistik yaptım sonra dedim napıyon aptal herif, şimdi seni tutuklayacak adam

ruhsatı verdim, araba kimin üstüne diyor, babamın, adın ne bu, dedim isterseniz babamın tc sini ezbere söyleyeyim, orda yumuşadı falan, dedim piste falan gircem, ağırlık atıyorum, neyse 1-2 sohbet, teşekkür ederim ilgilendiğiniz için dedim ama sinirim nası bozuldu gece gece, hala bozuk, annemin bedduası tuttu, kaç gündür evi ambara çevirdim diye, umarım polis çevirirde seni sorguya çeker demişti