Almışsınız zaten güle güle kullanın ama dizel satarken daha pahallıya gider satış fiyatına göre 2.el hesaplanıyor genelde.
Evet tek handikapı 2. el. Ancak 2. elde de aynı oranlar tutar gibi geliyor.
Almışsınız zaten güle güle kullanın ama dizel satarken daha pahallıya gider satış fiyatına göre 2.el hesaplanıyor genelde.
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun. Bana göre fransızlar içinde en iyi platformu kullanan marka şuan için peugeot diye düşünüyorum. Renault'tan bile iyi hatta. 1.2 130 hp otomatik şanzıman kombinasyonuna sahip citroen c4 testi mevcut sitede. C4 8 litre karma tüketime imza atmış. Sizin aracınızın daha ağır olacağını düşünürsek bu tüketim yarım litre civarı yukarı çıkabilir. Ayağınıza hakim olursanız 7-8,5 arasında gezinirsiniz. Ama dizel gibi kullanırsanız dizeli fazlasıyla ararsınız. İş tamamen sizin kullanım tarzınızda bitiyor. C4'de bu motor ve şanzıman ikilisi beğenilmişti ki 3008 yeni model olduğundan ufak rötuşlarla daha iyi hale getirilmiştir diye düşünüyorum. İç - dış dizaynı gayet iyi olan, fransızlar içinde bence en iyi platformu kullanan, motor-şanzıman uyumu güzel bir araç satın almışsınız. Araçla ilgili soru işareti olabilecek tek mevzu yalıtım ve konfor - yol tutuş dengesi ki bu da henüz yeni bir araç olmasından kaynaklı. Yeni 308 gibiyse eğer bu araç, konfor-yol tutuş dengesi gayet kararında olacaktır. Geriye de bir tek yalıtım kalıyor, artık onu da aracı aldığınızda anlarsınız. Tekrar hayırlı uğurlu olsun.
Ben pişman olacağınızı düşünmüyorum açıkçası.. Tüketim mevzusu da siz araca alışana kadar canınızı yakabilir ama alıştıktan sonra sakin sürüşlerde dizelle arasında büyük farklar olacağını düşünmüyorum. Tekrar hayırlı uğurlu olsun inşaallah.iyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum.
aslında Peugeot un son yıllarda yürüttüğü sınıf atlama politikasının en net ve en gerçekçi ürünü bu araba. O bakımdan benimde Fransızlar içinde ilk tercihim Peugeot.
söylediğiniz şey çok doğru. bu zamana kadar sahip olma noktasında benzinli araç kullanmadım açıkcası. arabadan çekindiğim kadar kendimden de çekiniyorum aslında. araca alışıp dilini çözmeye başlayana kadar ciddi tüketimler bekliyorum bende.
konfor ve yol tutuş içinde şunu söyleyebilirim. test sürüşüne çıktığım araç Gtline dı. ince yanaklı lastikler mevcuttu araç üzerinde. tabi kısa bir sürüştü kıstas olarak alamayız ama ilk izlenimim yalıtım ve süspansiyon konusunda olumlu oldu. Tabi buradaki olumlu Peugeot çerçevesi içerisinde geçmişe kıyasla. tabi uzun kullanımlarda daha net bilgi edineceğiz.
Fazla üzülmezsiniz yazdığınız kombinasyonla 1270kg çekiyor, benzer kombinasyonla 308 ise 1150kgHayırlı olsun güle güle kullanın. Bizi aç bırakmayın ama.
![]()
Hocam o güzel dijital göstergeler opsiyonmu opsiyonsa sizde aldınızmı ben çok beğenmiştim
Aracınız hayırlı olsun. Benzinli olmasını kafaya takmayın, kendinize hakim olabilirseniz çok yakacağını sanmıyorum.
Hayırlısı olsunBugün Peugeot dan aradılar. 1.2 benzinli versiyonların Türkiye pazarına getirilmesi 2017 yılına ertelenmiş. bu yıl sonuna kadar sadece 1.6 dizel versiyonlar Türkiye pazarına getirilecekmiş. Bende bu sebepten benzinli konusunda da çok emin olamadığımdan dizel tercih ettik. Ay sonu araç geliyor inşallah.
Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin..