Yıkama ekibi on numara abi maşallahAraba da ellerinde gençleşti valla ona da maşallah
Birde F7r' ı satıp F7r mı alıcaksın
![]()
Garip gelebilir ama evet. Hatta bu almayı düşündüğüm araç daha önce benimdi. Maddi konular sebebiyle zoraki satmış bulundum. Sattıktan sonrada hep gözümün önündeydi o anlamda iyi. Bakalım nasip belki benimki satılmayacak bilmiyorum

O sisleri bulmak pek kolay olmuyor, uyduruluyordur muhakkak. Genellikle çizgisiz olanlar var piyasada. Güle güle kullan, tanıdık araç görmek iyi oldu!Megane 1 OEM paspası https://www.facebook.com/renault.yedekparca?fref=search&__tn__=,d,P-R&eid=ARCo0Xzw5HVARRxqH3kYfDvLfDncm0vwJwFqQwqyAo8xi2rH_yEhmdMX2WNcTF3URnFngnFJghwArvkV bu arkadaşa sorabilirsin. Elinde çok garip bulunmayan parçalar oluyor ve uygun fiyatlı. Toros'un orijinal vites topuzuna kadar satıyor kendisi.
OEM jantlara dönmek çok iyi olmuş, açıkcası benim aklımı kurcalayan jantlardan biridir o jantlar. Araca cuk oturuyor desek yeridir.İç dizayn konusunda olabildiğince OEM toplamanı "şahsen" tercih ederdim. Fabrikasyon durmayınca çok eyreti geldi bana o iç dizayn fotoğrafları.
Renk anlamında renonun lacivert ve garip tonda yeşil rengi bir arada kullanması hangi akla hizmet gerçekten bilmiyorum. Bu nedenle böyle açık tonlara kaymasamda ilerde a b c sürunları ile vites körüğü torpido gibi kısımları siyah yada füme renk alcantra deri ile kaplamayı düşünüyorum. Orjinal toplamak önemli evet. Ama yapmayı düşündüğüm ekstralar orjinalden daha güzel olacaksa bunada yok demiyorum